Молитви настанови і непохитній вірі в Господа

Господи, ваше слово говорить про те, що, хоча люди планують свій шлях у своєму серці, саме ви визначаєте наші кроки.

Щоденні прогулянки та розмови з Господом гарантують, що ви живете відповідно до Його волі. Ці потужні молитви про віру і керівництві будуть підбадьорювати вас на кожному етапі шляху.

Молитва за вірою

Отець вічності, дякую Тобі за твою вірність протягом поколінь. Вірою я бачу вашу могутню руку у творінні та в життях вашого народу протягом усієї історії. Вірою ваші діти пішли за вами через пустелю. Вірою ваш народ волав до вас про світ і милосердя. Вірою в Ісуса ваші діти були врятовані від гріха.

Допоможіть мені повірити в ваші обіцянки. Допоможіть мені зосередити свій погляд на тобі, поки я біжу по життю. Допоможи мені ходити вірою, а не видінням. Через Ісуса Христа, Господа нашого. Амінь.

Молитва настанови

Творець Бог, ти створив мене і любиш мене. Мої обставини не визначають мене, я як ваша дитина. Ваше слово говорить про те, що, хоча люди планують свій шлях у своєму серці, саме ви визначаєте наші кроки. Що б я не робив сьогодні, ваш люблячий погляд звернений на мене, і ви обіцяли направляти мене.

Я нічого не можу зробити, якщо ти не дав мені сил. Бажання мого серця можуть бути задоволені тільки в тебе. Направляй мої кроки, Господь, слідувати за тобою. Через Ісуса Христа, Господа нашого. Амінь.

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.