Молитви, щоб залишатися спокійним, врівноваженим і не сердитися надмірно емоційно

Мої противники глузували з мене і проклинали мене, і сльози текли по моєму обличчю. Господи помилуй мене, я молю.

Все у твоїх руках – Молитва

Всемогутній, я приходжу до Тебе, співаю від радості, тому що Ти моя скеля, і Ти принесеш мені успіх в цій судовій справі. Я входжу у Твоя присутність з подякою, воно, бо Ти мій великий Бог і Цар над усією земною владою. Все в ваших руках, в тому числі та результат цієї справи.

Я поклоняюся Тобі та схиляю коліна перед Тобою, мій Творець, бо Ти мій Бог, і я перебуваю під Твоєї турботою. Дякую Вам, що моя справа буде розглянута справедливо. Амінь.

 ""

Нахиліться, щоб послухати молитву

Боже надії, почуй мою молитву. Послухайте мою благання про допомогу – Не відвертайтеся від мене у важку хвилину. Нахилися, щоб послухати, і дай мені відповідь швидше, тому що я кличу до Тебе. Моє серце болить, і я втратив апетит через цю судову справу.

Я лежу без сну ночами, гадаючи, чи винесе суддя рішення в мою користь. Мої противники глузували з мене і проклинали мене, і сльози текли по моєму обличчю. Встань і помилуй мене, я молю. Допоможіть мені, як обіцяв. Амінь.

Молитва о спокійних словах

Господи світу, я так нервую з приводу цієї судової справи. Боюся, що я не зможу говорити або діяти професійно. Успокой мої нерви, слова і мову тіла, коли я стою перед суддею. Дозвольте мені бути поважним і ввічливим стосовно судді та моєму суперникові. Дайте мені можливість знати, що сказати, і говорити це ясно і чітко.

Можу я залишатися спокійним і врівноваженим, не гніватися або надмірно емоційно. Нехай мої слова і дії відображають чесність і допомагають мені отримати позитивне судження. Амінь.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.