Молитви, які допоможуть представникам шоу-бізнесу: співакам, музикантам і артистам. Читайте з вірою в серці

Господи, я дякую Тобі за цей дар, який Ти дав мені, я не належу до цього легковажно, амінь.

Більшість людей люблять пісні та музику. Вона надихає і звеличує.

Представники шоу-бізнесу несуть людям радість і якщо пісня гарна й нова і виповнюється талановитим співаком, то це цілюще впливає на людину.

Нижче представлені молитви, які допоможуть представникам шоу-бізнесу в набутті віри в те, що вони виконують.

Так, по вірі вам буде!
Так, по вірі вам буде!

Боже, я молюся, щоб музика, яку я пишу, або пісні, які я співаю, завжди від мого серця були до Тебе. Я молюся, щоб, коли ми співаємо, в тому числі та псалми, гімни та духовні пісні, ми щиро присвячували кожну мелодію Тобі. Я молюся, щоб я завжди дякував Тебе. Я дякую Тобі за цей талант, який Ти дав мені, за допомогою цього дару я тішу людей своїми піснями та Тебе, в ім’я Ісуса, амінь.

Псалом 105: 2
Праведний Бог, я віддаю Тобі всю славу, честь і хвалу за те, хто ти є. Заявляю, що буду співати Тобі, буду співати Тобі хвалу і розповім про всі Твої чудесні справи в моєму житті. Я буду співати, щоб все це почули та побачили, який Ти великий. Спасибі, тому що мій голос – це благословення від Тебе. Я співаю не для себе, але я співаю, щоб продемонструвати Твою доброту в моєму житті, в ім’я Ісуса, амінь.

Псалом 49: 4
Небесний Батько, дякую Тобі за дар музики. Я дякую Тобі, бо музика дозволила мені знайти ясність в життя і допомогла мені закріпити істини, на які Ти відкрив мені очі. Музика – це лише один зі способів, яким мені дає можливість донести добро і радість до людей. Я дякую Тобі за цей дар, який Ти дав мені, я не належу до цього легковажно, амінь.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.