Молитва про мир, яка приходить через віру в Бога

Господь, світ, який приходить через віру в Тебе, перевершує все людське розуміння.

Кожен день – це можливість зміцнити нашу віру. Наш найзначніший шанс для надії приходить в тому, щоб повірити в те, що Він так сильно любить нас, що послав Свого сина стати необхідною жертвою, щоб стерти наші гріхи. Ось де наша віра починається кожен день, знаючи, що ми Його.

Молитва про мир, яка приходить через віру

«Відкрийте ворота, в які може увійти праведний народ, який зберігає віру. Ви будете підтримувати в досконалому світі тих, чиї уми непохитні, тому що вони вірять в вас ». (Ісая 26: 2-3)

Батько, світ, який приходить через віру в Тебе, перевершує все людське розуміння. Допоможи мені зберегти віру в Тебе одну, щоб я знайшов мир і не вагався в своїх думках. Світ хоче зруйнувати те, що у мене є, через віру в Тебе. Захисти мій розум і серце від речей цього світу. Заспокой мене. Амінь.

Молитва, щоб жити у вірі, виконуючи волю Бога

«Я бажаю виконати Твою волю, Боже мій, Твій закон в моєму серці. (Псалом 40: 8)

Господь, Твоя воля – моє бажання. Я хочу, щоб Твоє Слово було в моєму серці і розумі. Це корисно для всього в житті. Побудуй в мені знання Твоєї волі. Зроби бажання мого серця Бажанням Твого серця, тоді я буду радіти виконання Твоєї роботи. Я вірю тільки в Тебе. Я знаю, що ти будеш використовувати кожен день мого життя, щоб показати всім навколо мене Свою любов і милість. У мене можуть бути плани, але плани Бога візьмуть гору. Навчи мене Твою волю, бо Ти – мій Бог. Амінь.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.