Молитва про Божу присутність

Господи, дякую, що Ти піклуєшся про нас, навіть коли ми не бачимо всього, що Ти робиш, навіть коли ми не можемо повністю зрозуміти Твої дії.

Дякую тобі, Боже, за те, що Ти з нами завжди, що Твоя присутність велике, і Ти чуєш наші молитви від імені тих, кого ми любимо. Ми просимо Тебе показати Себе сильним від їх імені. Нагадай їм, що для Тебе немає нічого складного, і Ти ведеш їх через цей важкий час, прикриваючи їх Своєю турботою. Ми знаємо і віримо поза всяким сумнівом, що Твоя сила і любов ніколи не підведуть.

Ти завжди заслуговуєш довіри. Ти всемогутній. Ти повністю в змозі все вирішити. Ти Господь над будь-якою ситуацією, якою б складною вона не здавалася. Ти наш цілитель і прибереш біль, яка є у нас сьогодні. Ти обіцяєш якимось чином використовувати все для добра, бо Ти – Бог, і для Тебе немає нічого складного.

Спасибі, що Ти піклуєшся про нас, навіть коли ми не бачимо всього, що Ти робиш, навіть коли ми не можемо повністю зрозуміти Твої дії. Ми знаємо, що ніщо не може відокремити нас від Твоєї великої любові і турботи, і наші близькі в безпеці в Твоїх руках.

В ім’я Ісуса, амінь.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.