Молитви, які прибирають тривогу, нав’язливі думки і дають душевний спокій

Господи, прожени тривогу з мого серця і допоможи мені зосередитися.

Молитва, щоб прибрати тривогу

Небесний Отець, мене обтяжує занепокоєння. Я знаю, що Твоє підбадьорливе Слово, що нагадує мені про Твою доброту, підбадьорить мене. Святий Дух, будь ласка, направ мене до уривка, який мені потрібно прочитати сьогодні. Прожени цю тривогу з мого серця і допоможи мені зосередитися на Тебе і Твоїх обіцянках. Дякую Тобі за спокійну впевненість в тому, що Ти підтримаєш мене весь цей час. Амінь.

Молитва позбавлення від нав’язливих думок

Люблячий Батько, Ти знаєш, як я хочу чіплятися за ці турботи та повторювати їх знову і знову у своїй голові. Визволь мене від цих нав’язливих думок. Всі свої турботи та турботи віддаю Тобі, бо знаю, що Ти піклуєшся про кожну дрібницю. Прости мене за те, що я не повністю довіряв Твоєму провидінню для мене, і допоможи мені розвинути більшу віру. Амінь.

 ""

Молитва про те, що мучить мій розум

Дорогий Господь, я знаю, як нерозумно з мого боку так нервувати через цю ситуацію. Вибачте мені за те, що я відчуваю, що завжди повинен управляти цими речами, як ніби у мене це виходить краще, ніж у Вас. Дякую Тобі, Ісусе, за те, що навчив мене довіряти Твоїй турботі про мене у всіх аспектах мого життя. Я так вдячний за те, що можу просто передати Тобі ці болісні на мій розум питання, і Ти підкажеш, що мені робити. Амінь.

Молитва про наставляння і заспокоєнні мого духа

Вічний Батько, Ти дійсно сильний, щоб врятувати. Я приходжу до Тебе з цим тягарем і зізнаюся, що іноді, по суті, відчуваю невіра, коли справа доходить до того, щоб покладатися на Тебе, щоб допомогти мені з ними. Прости мене за те, що я дозволив цьому заважати моєму захопленню від Тебе. Господь, я залишаю кожен аспект цих проблем Твоєму мудрому і милостивого рішення. Я вирішую твердо вірити, що Твій Божественний рада направить мене і заспокоїть мій дух. Амінь.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.