День Віри, Надії, Любові та їх матері Софії: що не можна робити сьогодні, всі традиції

30 вересня в Україні і Росії за церковним календарем відзначають день великомучениць.

Це християнське свято, присвячене мученицям, які в другому столітті, за легендою, що не перейшли на язичницьку сторону навіть під загрозою і численними тортурами. Після цього церква визнала Віру, Надію і Любов, а також їх мати Софію – святими мученицями, покровителька жіночої частини християнського людства.

Що не можна робити 30 вересня по традиції?

День Віри, Надії, Любові та їх матері Софії
День Віри, Надії, Любові та їх матері Софії

Особливих обрядів, пов’язаних з цим днем, в християнському світі немає. Однак вважається, що сьогодні чоловіки повинні влаштовувати вихідний або свято своїм мамам, бабусям, дружинам, донькам – усім жінкам в оточенні.

У релігійному світі вважається, що жінкам сьогодні нічого не можна робити, а будь-яка робота – вважається гріхом.

А якщо жінка хоче собі щастя і відпустити душевні переживання, то вона обов’язково повинна виплакатися. Сльози допоможуть зміцнити взаємини з близькими, а також будуть потужним оберегом на наступний рік.

Популярне

Схожі статті

Ці хрустяшки розлітаються, як насіння. Не встигаю готувати, а вже просять ще: цукрове печиво на кефірі

Печиво - це чудовий і простий десерт для будь-якого віку і будь-якої ситуації. Сьогодні ми підготували рецепт рум'яного цукрового печива, яке підійде як на стіл, так і в дорогу або з собою на роботу.

Все склали у каструлю і забули на 1,5 години: цікавий рецепт смачної і ситної вечері для лінивих

Якщо ви не маєте багато часу на приготування їжі, а сім'ю нагодувати треба, цей рецепт для вас. Картопля тушкована з овочами і м'ясом готується просто, а виходить дуже смачною.

Такий сімейний десерт стає королем вечора. А готується простіше простого: швидкий і смачний шоколадний торт

Десерти завжди були невід'ємною частиною нашого життя. Але часом так ліньки затівати велике готування. Сьогодні ми підготували рецепт простого і швидкого шоколадного торта саме для такої ситуації.