Молитви, щоб замінити страх вірою і за розраду в житті

Батько, сьогодні я вирішую зустрічати свої страхи молитвою і хвалою.

Бути миротворцем

Дорогий Господь, дякую Тобі за те, що зробив можливим світ в будь-яких обставинах. Спасибі за те, що любите нас так сильно, що послали Свого Сина, щоб зробити світ реальністю по цей бік небес. Дозвольте мені бути миротворцем в моєму домі та поза його стінами. В ім’я Ісуса, амінь.

Моліться, щоб обміняти страх на віру

 ""

Батько, сьогодні я вирішую зустрічати свої страхи молитвою і хвалою. Я передаю Тобі свої сумніви та вибираю ходити вірою, а не видінням. Наповни моє серце і життя Твоїм миром і допоможи мені пережити ці непевні часи з Твоєю силою і міццю.
І ті речі, з якими я нічого не можу вдіяти, Господь, Твої. Спасибі за мир в моєму житті. В ім’я Ісуса, амінь.

Молитва розради

Господи, молюся за тих, хто читає цю статтю. Батько, спасибі, що дав мені слова з Твого Слова. Спасибі, що зробили нас людьми, яким потрібні інші люди. Я молюся прямо зараз, щоб ви обійняли тих, хто страждає. Дайте їм знати напевно, що ви Бог всього розради. І дозвольте їм відчути вашу присутність як ніколи раніше. Так що одного разу вони можуть передати це іншим. Я молюся про це в дорогоцінний і святе ім’я Твого Сина. В ім’я Ісуса, амінь.
Моліться більше, – заспокойте свій розум і зніміть занепокоєння і стрес за допомогою цих молитовних слів.

Популярне

Схожі статті

Радісні миті життя: Оля Полякова та Маша Єфросиніна побачилися з доньками, які перебувають за кордоном

Багато хто заздрить батькам, які мали можливість відправити дітей за кордон. Але Оля Полякова та Маша Єфросиніна можуть розповісти, як сумують за нащадками. На щастя, змогли зустрітися.

Найніжніший торт на світі, він просто тане у роті! Рецепт дуже смачного пирога з сиром і ягодами

Магазинна випічка ніколи не зрівняється з домашньою. Спробуйте приготувати цей ніжний пиріг з сиром та ягодами і даний рецепт стане вашим улюбленим.

Коли в морозилці завалявся шматочок солоного сала, готую ніжну намазку. Таку хочеться їсти навіть без хліба

Бутерброди - це проста і швидка страва, підходить для всіх випадків життя. Сьогодні ми підготували рецепт намазки із солоного сала. Цей варіант підходить для будь-якого хліба і сподобається кожному.