Молитви, щоб Бог направив ваші кроки по правильній дорозі. Читайте з вірою в серці!

Господи, я нічого не можу планувати, якщо ви не дасте мені розуму це спланувати. Направ мої кроки, Господь, слідувати за тобою.

Молитва: направ мої кроки

Боже всієї Істини, я витрачаю так багато часу на роздуми, планування і занепокоєння про своє життя. Ваше слово говорить про те, що, хоча люди планують свій шлях у своєму серці, саме ви визначаєте наші кроки. Допоможіть мені зробити вас центром мого планування. Я нічого не можу зробити, якщо ти не дав мені сил.

Я нічого не можу планувати, якщо ви не дасте мені розуму це спланувати. Бажання мого серця можуть бути задоволені тільки в тебе. Направ мої кроки, Господь, слідувати за тобою. Через Ісуса Христа, Господа нашого, амінь.

Візьми мою руку – молитва

Вірний Бог, я зізнаюся, що багато разів мені не вистачало здорового глузду або я не виявляв його. Я часто не знаю, що робити, або знаю, але не роблю. У ці часи, Господь, будь ласка, візьми мене за праву руку.

Не дозволяйте мені спіткнутися і не потрапити в небезпеку. Будь мені вірним Отцем, направляючи мене своїм радою. Хто у мене на небесах, окрім тебе? І на землі я бажаю тільки тебе. Ти сила мого серця і моя частка навіки. Амінь.

 ""

Навчи мене молитві

Боже, ти створив мене і любиш мене. Мої обставини не визначають мене, я як ваша дитина. Що б я не робив сьогодні, ви з любов’ю дивіться на мене та обіцяли дати мені пораду.

Допоможіть мені донести до вас все в моєму житті. Коли я не впевнений, допоможи мені поглянути на тебе. Покажи мені та навчи мене, Господь, тим шляхом, яким я повинен йти, і шляхам, за якими я повинен йти. Через Ісуса Христа, Господа нашого, амінь.

Молитва Провидіння

Бог, Творець усього, ти створив мене і знаєш мене краще, ніж будь-хто інший. Ти знаєш мене краще, ніж я сам. Твої очі спостерігали за моїм розвитком в утробі матері, і всі мої дні написані у твоїй книзі ще до того, як я народився.

Допоможи мені довіритися Твоєму провидінню, Господь. Ти мій годувальник і захисник. Ти моя мудрість і мій світ. Надсилайте мої думки, слова і дії в моєму житті. Через Ісуса Христа, Господа нашого, амінь.

Популярне

Схожі статті

Цукерки давно не купую, бо готую з вівсянки та сухофруктів: без цукру і клопотів. Домашні ласощі за хвилини!

Домашні цукерки з вівсянки відмінно смакують до чашки чаю й швидко втамують голод. Ці солодощі досить варіативні, адже можна додавати улюблені сухофрукти та горіхи.

Спробувала в гостях, повторила вдома і тепер мої просять її щодня: запечена у фользі картопля з грибами

Подорожуючи кулінарним світом, ми часто зустрічаємо страви, які залишають незабутні враження і здатні змінити наше уявлення про смак. Одна з таких страв — запечена у фольгу картопля з грибами.

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?