Молитви для тих, у кого розбите серце і важкі відносини

Іноді ми задаємося питанням, чи зможемо ми коли-небудь повністю оговтатися від глибокого болю, який ми відчуваємо всередині.

Молитва за тих, хто відчуває себе з розбитим серцем

Дорогий Бог, Ми відчуваємо себе пораненими, відданими і розбитим серцем. Іноді ми задаємося питанням, чи зможемо ми коли – небудь повністю оговтатися від глибокого болю, який ми відчуваємо всередині. Спасибі, що Ти знаєш, через що ми пройшли, і про боротьбу, яку ми все ще несемо. Допоможи нам простити. Допоможіть нам відпустити. Ми знаємо, що ми можемо рухатися вперед з Тобою в мирі та свободі. Ми молимося за тих, хто образив нас прямо зараз, і просимо, щоб Твоя сила працювала потужно в їх житті. Ми залишаємо їх у Твоїх руках і знаходимо наш комфорт і силу в Твоєму дусі.

Спасибі, що розумієш все, з чим ми стикаємося, що Ти бачиш і Тобі не байдуже. Ми просимо, щоб, коли ворог глузував над нами з брехнею і намагався згадати біль минулого, Ти змусив би його голос замовчати і дозволити нам вийти на свободу. Ми приносимо Тобі все те, що він використовував би, щоб спробувати зловити нас в пастку або зупинити нас – біль, минуле, помилки, боротьба. І ми знову ставимо це до Твоїх ніг. Дякую за Твоє зцілення, за Твою милість, за Твою надію. Спасибі за те, що Ти звільнив нас і не змарнував той біль, який ми понесли. Ми з нетерпінням очікуємо більшого блага і цілі, які Ти принесеш в цій боротьбі. Ми любимо Тебе, Господь, ми потребуємо Тебе, ми довіряємо Тобі. В ім’я Ісуса, Амінь.

Молитва про зцілення важких відносин

Дорогий Бог, я борюся в своїх відносинах з ______ (ім’я людини). Мені потрібно, щоб Ти дав мені мудрість в тому, як добре любити ____ (ім’я людини). Ти мій щит і захисник. Покажи мені, як, коли і де встановлювати межі в наших відносинах. Я вірю, що Ти – мій цілитель, і я вірю, що Ти охороняєш моє серце і розум. Мені потрібні Твої конкретні вказівки про те, як взаємодіяти з ______ (ім’я людини).

Я хочу любити _____ (ім’я людини) з чистим серцем, з чистою совістю і щирою вірою. (1 Тимофія 1: 5) Я прощаю ______ (ім’я людини) за заподіяння мені болю і прощаю за ______ (те що він вам зробив). Допоможи мені любити ______ (ім’я людини) сміливо. Наповни мене Своєю правдою і примусь безстрашно говорити правду з любов’ю. Нехай Твоя досконала любов вижене всі мої страхи, пов’язані з нашими відносинами. Я відмовляюся від того, що, на мою думку, має бути в наших відносинах. Будь ласка, перетвори це. В Ісусі я молюся. Амінь

Популярне

Схожі статті

Найпростіший варіант для всієї родини. За останній шматочок змагаються: ледачий пиріг із сиром на сковороді

Усі ми любимо випічку, без неї важко уявити гарний вечір. Але часом так ліньки розводити готування і тісто. Сьогодні ми підготували рецепт ледачого пирога з лаваша з сиром і ковбасою на сковороді.

Діти швидко зростають: Олена Тополя показала, як нині виглядає її найменша 3-річна донечка в оточенні братів

Двох старших синів Олена Тополя показує широкому загалу доволі часто, а от найменшу донечку Марійку намагається приховувати від прихильників. Усе ж на деяких фото можна роздивитися 3-річну дитину.

Народила свою копію: Анастасія Приходько показала старшу доньку, яку неможливо від неї відрізнити

Анастасія Приходько, відома українська співачка, має трьох дітей. Найстарша донька артистки виглядає її копією. Нещодавно зіркова мама показала нову світлину дівчини.