День ангела 4 січня – Анастасія. Значення імені, характер і доля

Якщо перекласти з грецької мови, то ім'я Анастасія означає: "повернення до життя ", "воскресіння ", "воскресла ", "відроджена ", "безсмертна ".

Щороку четвертого січня дівчата і жінки на ім’я Анастасія відзначають свій день ангела. Православними також відзначається вказаний день в честь святої великомучениці Анастасії Узорішительниці.

Що значить ім’я Анастасія

Якщо перекласти з грецької мови, то ім’я Анастасія означає:
“Повернення до життя “, “воскресіння “, “воскресла “, “відроджена “, “безсмертна “.
Жінки з цим ім’ям душевні та чуйні. Однак вони також і вольові. Мало, що її може зруйнувати. Якщо Анастасія народилася восени, то це буде розумний, стриманий і трохи скупувата людина. Як правило, представниці прекрасної статі, які мають це ім’я романтики.
Це ім’я популярно в Європі. В Україні воно також зустрічається повсюдно.

Анастасія і дитинство

У дитячому садку або в школі вона завжди знайде собі подружок, які будуть до неї прислухатися. З дорослими вона також знайде спільну мову. Анастасія довірлива і тому страждає – її можна дуже просто обдурити. Коли вона мріє, то може забути прибрати розкидані іграшки. Коли у неї настрій, то вона любить шити. Анастасія дуже працьовита.
Шкільні предмети їй даються легко і вона добре вчиться. Це приклад для однокласників і гордість учителів. З нею все подружки хочуть дружити тому вони іноді сваряться через це.

 ""

Характер і доля

Анастасія душевна і відгукується на прохання навколишніх. Їй притаманна жалість і милосердя. Як правило, жінки з таким ім’ям працюють медсестрами, психологами та вихователями. Це ті професії, де потрібна жалість, терпіння і доброта.
Коли Анастасія у віці, то вона все одно живе фантазіями. Іноді вони можуть вибрати професію альпініста, рятувальники або циркового артиста.

Популярне

Схожі статті

Найпростіший варіант для всієї родини. За останній шматочок змагаються: ледачий пиріг із сиром на сковороді

Усі ми любимо випічку, без неї важко уявити гарний вечір. Але часом так ліньки розводити готування і тісто. Сьогодні ми підготували рецепт ледачого пирога з лаваша з сиром і ковбасою на сковороді.

Діти швидко зростають: Олена Тополя показала, як нині виглядає її найменша 3-річна донечка в оточенні братів

Двох старших синів Олена Тополя показує широкому загалу доволі часто, а от найменшу донечку Марійку намагається приховувати від прихильників. Усе ж на деяких фото можна роздивитися 3-річну дитину.

Народила свою копію: Анастасія Приходько показала старшу доньку, яку неможливо від неї відрізнити

Анастасія Приходько, відома українська співачка, має трьох дітей. Найстарша донька артистки виглядає її копією. Нещодавно зіркова мама показала нову світлину дівчини.