Молитва про захист від духу жадібності. Читайте душевно і з вірою в серці

Господи, не дозволяйте мені обманюватися, вважаючи, що щастя приходить від багатства. Я знаю, що радість походить від Тебе.

Молитва про захист від духу жадібності

Мій Праведний Спаситель, Ти говориш, що любов до грошей є коренем усіх видів зла. Допоможіть мені зосередити моє життя на те, щоб стати ближче до Тебе і бути прикладом Тебе для інших. Не дозволяйте мені обманюватися, вважаючи, що щастя приходить від багатства. Я знаю, що радість походить від Тебе.

Дозволь мені бути підхопленим Святим Духом, що дає життя. Я молюся, щоб я був подає життя. Розіпни на хресті всі форми жадібності в моєму житті. В ім’я Ісуса. Амінь.

Так, по вірі вам буде!
Так, по вірі вам буде!

Молитва про захист від духу перелюбу

Господь, я схиляюся перед Тобою і поклоняюся Тобі. Визволи мене від спокуси змінитися в шлюбі. Наближати мене до Тебе і моїй дружині. Надсилайте мої дії так, щоб я не потрапляв в ситуацію, коли мене спокушають. Допоможіть мені часто зміцнювати фізичну близькість з моїм чоловіком, щоб ми могли задовольняти фізичні потреби один одного. Помістіть страх перед Тобою, о Боже, в моє серце, як це зробив Йосип. Коли прийшов дух перелюбства, він втік і дозволив Господу вести свої битви. Боже, я біжу і ховаюся за Тобою. В ім’я Ісуса. Амінь.

Молитва про захист від духу смерті

Бог Небесного воїнства, я каюсь у всіх своїх гріхах. Дякую Тобі за те, що поклав мої гріхи на Твого невинного святого Сина. Я зобов’язаний Тобі своїм життям і всім в ній. У вас є ключі від смерті й Аїда. У вас є вища влада над духом смерті. Продовжуй захищати мене і позбавляти від страху смерті. Рости мою надію на Тебе для перемоги в вічності. В ім’я Ісуса. Амінь.

Популярне

Схожі статті

Найпростіший варіант для всієї родини. За останній шматочок змагаються: ледачий пиріг із сиром на сковороді

Усі ми любимо випічку, без неї важко уявити гарний вечір. Але часом так ліньки розводити готування і тісто. Сьогодні ми підготували рецепт ледачого пирога з лаваша з сиром і ковбасою на сковороді.

Діти швидко зростають: Олена Тополя показала, як нині виглядає її найменша 3-річна донечка в оточенні братів

Двох старших синів Олена Тополя показує широкому загалу доволі часто, а от найменшу донечку Марійку намагається приховувати від прихильників. Усе ж на деяких фото можна роздивитися 3-річну дитину.

Народила свою копію: Анастасія Приходько показала старшу доньку, яку неможливо від неї відрізнити

Анастасія Приходько, відома українська співачка, має трьох дітей. Найстарша донька артистки виглядає її копією. Нещодавно зіркова мама показала нову світлину дівчини.