Молитва про прощення гріхів

Господи, я прошу Твого прощення, за вчинені гріхи.

Приділіть трохи часу тому, щоб згадати, як ви, можливо, підвели Бога або інших людей, наприклад, у брехні, вдачу, бажанні, ревнощів і так далі, а потім скажіть цю молитву.

Да по вере вам будет!

Господь, я знову в тому місці, на колінах, викладаю своє життя перед Тобою.

Спасибі, що на хресті Ти крикнув: «Все скінчено».

Ти зробив це. Прощення завершено. Я можу жити вічно в Твоїй милості, Вічно в Твоєї любові. Тому я прошу зараз Твого прощення за помилки, які я зробив і речі, якими я нехтував.

Я прошу Твого прощення для людей, яких я образив по шляху, і тих, кого я не зміг любити, як Ти любиш.

Я прошу Твого прощення, Я отримаю Твоє прощення

І в своєму серці твердо вирішую, що Твоєю силою я вирішую більше не здійснювати цих помилок.

Я отримую Твоє прощення і силою Твого Святого Духа я прямую від усього, що я знаю, щоб бути неправим, і приймаю все, що я знаю про Тебе, для вічного Царства і прощення.

Господи, сила і слава завжди і на віки віків з Тобою. Амінь.

Популярне

Схожі статті

Про цю закуску дізналася від кума. Тепер без неї не проходить жодне застілля: пікантний рецепт із помідорів

Жодне застілля і зустрічі з друзями не може обійтися без напоїв, а вони, своєю чергою, - без закуски. Сьогодні ми підготували простий рецепт пікантної закуски з помідорів. На застіллі здивує всіх.

Радянські господині замочували м’ясо в цукровій воді: про цей кулінарний лайфхак мені розповіла прабабуся

У наших бабусь та прабабусь не було мікрохвильових печей та духовок із функцією розморожування. Тому доводилося вигадувати власні лайфхаки, як швидше розморозити м'ясо з морозилки.

Холостяк Нікіта Добринін носить сандалі на шкарпетки: важко повірити, що це колишній Даші Квіткової

Нікіта Добринін опублікував знімки, на яких позує навпроти дзеркала у тату-салоні. Ведучий показався в сандалях, під якими були шкарпетки білого кольору.