Ці молитви допоможуть вам в скрутну хвилину. Читайте з вірою в серці

Все про що ви будете просити Бога, потрібно робити з чистим серцем і вірою і він відкриємо вам істину. Допомога Його буде відчуватися щодня.

Молитва за турботу

Батько, я відчуваю бажання турбуватися про багато речей.

Наш світ безлад! Прости мене за те, що я зосередився на чомусь або на когось, крім Тебе.

Дякую за Біблію, яка дає мені можливість жити кожен день.

Прямо зараз я заявляю, що Ти – моя єдина Надія.

Будь ласка, допоможіть мені згадати, що Ти дійсно контролюєш ситуацію. В ім’я Ісуса, амінь.

Молитва про силу Бога

Господи, дякую за твоє велич. Спасибі, що коли я слабий, ти сильний. Господи, диявол замишляє і я знаю, що він хоче, щоб я не проводив з тобою час. Не дай йому перемогти!

Дай мені запобіжний Твоєї сили, щоб я не впав у відчай, обман і сумніви! Допоможи мені вшанувати Тебе у всьому.

В ім’я Ісуса, амінь.

Молитва, коли відчуваєш себе неадекватно

Дорогий Господь, Дякую Тобі за те, що Ти жахливо і чудово створив кожного з нас.

Спасибі, що ми потрібні Тобі. Допоможи нам жити так, як Ти приготував, щоб ми. Допоможи нам жити мирно і радісно, як спадкоємці Твого Царства і спадкоємці Христа.

В ім’я Ісуса, амінь.

Молитва за подяку

Батько, мені дуже шкода, що я скаржуся на мої обставини.

Будь ласка, прости мене за погане ставлення, коли справи йдуть не так, як треба.

Я хочу бачити Твою руку в кожній частині кожного дня – доброю чи поганою. Допоможіть мені навчитися впевнено протистояти кожної бурі, знаючи, що Ти дійсно контролюєш ситуацію, навіть якщо я не чую Твій голос, але бачу Твоя участь у моєму житті.

В Ім’я Ісуса, амінь.

Молитва про Боже забезпечення

Дорогий Батько Бог, Дякую Тобі за Твою незмінну любов до мене, Твої благословення і доброту.

Дякую Тобі за твою вірність, щоб вести мене і бачити мене в часи непевності, за те, що підняв мене і поставив мене на ноги.

Дякую за Писання, яке втішає і нагадує мені про Твоїх обіцянки, плани та надання.

Спасибі, що прибрав мої страхи та занепокоєння і нагадав мені, що допомога йде від Тебе.

Допоможи мені правильно і мудро сіяти добро ближнім.

В Ім’я Христа, амінь.

Популярне

Схожі статті

Радісні миті життя: Оля Полякова та Маша Єфросиніна побачилися з доньками, які перебувають за кордоном

Багато хто заздрить батькам, які мали можливість відправити дітей за кордон. Але Оля Полякова та Маша Єфросиніна можуть розповісти, як сумують за нащадками. На щастя, змогли зустрітися.

Найніжніший торт на світі, він просто тане у роті! Рецепт дуже смачного пирога з сиром і ягодами

Магазинна випічка ніколи не зрівняється з домашньою. Спробуйте приготувати цей ніжний пиріг з сиром та ягодами і даний рецепт стане вашим улюбленим.

Коли в морозилці завалявся шматочок солоного сала, готую ніжну намазку. Таку хочеться їсти навіть без хліба

Бутерброди - це проста і швидка страва, підходить для всіх випадків життя. Сьогодні ми підготували рецепт намазки із солоного сала. Цей варіант підходить для будь-якого хліба і сподобається кожному.