Як довго ти зможеш зберігати ненависть у своєму серці? Повчальна історія

Пам'ятайте про нього / неї гарне і відпустіть ненависть.

Вихователька дитячого садка вирішила дозволити своєму класу пограти в гру. Учитель сказав кожній дитині в класі принести пластиковий пакет з декількома картоплина. Кожній картоплині буде присвоєно ім’я людини, якого дитина ненавидить.

Таким чином, кількість картоплі, яке дитина покладе в поліетиленовий пакет, буде залежати від кількості людей, яких він / вона ненавидить.

Тому, коли настав день, кожна дитина принесла картопля з іменами людей, яких він / вона ненавидів. У деяких було 2 картоплини, у деяких – 3, а у деяких – до 5 картоплин. Потім учитель сказав дітям носити з собою картопля в поліетиленовому пакеті, куди б вони не пішли, протягом 1 тижня.

Минали дні за днями, і діти почали скаржитися на неприємний запах від гнилої картоплі. До того ж маючи 5 картоплин, доводилося нести більш важкі сумки. Через тиждень діти відчули полегшення, тому що гра нарешті закінчилася. Учитель запитав: «Як ви себе почували, коли тягали з собою картоплю протягом 1 тижня?» Діти виплеснули своє розчарування і почали скаржитися на проблеми, які їм довелося пережити, коли їм доводилося тягати важку і смердючу картоплю, куди б вони не пішли. Потім учитель розповів їм про прихований значення гри.

Учитель сказав: «Це якраз та ситуація, коли ви несете у своєму серці ненависть до когось. Сморід ненависті отруїть ваше серце, і ви будете носити його з собою, куди б ви не пішли. Якщо ви не можете терпіти запах тухлої картоплі всього один тиждень, чи можете ви уявити, як це, коли у вашому серці все життя зберігається сморід ненависті? »

Мораль: викиньте зі свого серця всяку ненависть до кого-небудь, щоб не носити тягар все життя. Прощення інших – краще ставлення. Негативне ставлення до когось буде тримати вас якомога далі від вас. Пам’ятайте про нього / неї гарне і відпустіть ненависть.

Популярне

Схожі статті

Домашні випрошують щодня, діти навіть у школу тягають: рецепт шоколадних млинців. Можна навіть із малюнком

Млинці - проста і смачна, але все ж звична всім страва. Що вийде, якщо додати в них креативу? Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт шоколадних млинців, які сподобаються як дорослим, так і дітям.

Забула про деруни: ці оладки з цвітної капусти готую всі 7 днів на тиждень. Сусідка благає дати рецепт

Неймовірно ніжні оладки з капусти сподобаються абсолютно всім. Смакувати їх можна гарячими, але й холодними також добре, особливо зі сметаною.

Могла б стати Міс Всесвіт! Ангельська зовнішність єдиної онучки Софії Ротару вразила користувачів Мережі

Відома українська співачка Софія Ротару має одного сина, який подарував їй двох онуків. Молодша донька Руслана Євдокименка могла б стати справжньою Міс Всесвіт!