11 ознак того, що ваш партнер більше не любить вас

Важко відрізнити власну невпевненість від істинного відчуття, що щось у ваших стосунках змінилося.

Коли ви любите когось, і вони люблять вас у відповідь, це неперевершено. Ви можете провести разом весь день, не можете насититися один одним і виявляти, що говорите і робите те, про що клялися, що ніколи не зробите. Але коли все починає змінюватися, і ви більше не впевнені, чи любить вас партнер як і раніше, почуття, які ви відчуваєте до нього, можуть почати відчуватися як тягар. Важко відрізнити власну невпевненість від істинного відчуття, що щось у ваших стосунках змінилося.

Ви параноїк або ваш партнер насправді стає більш відстороненим і незацікавленим?

1. Вони посилають тільки смс

 ""

Якщо вони постійно ігнорують дзвінки, вони можуть намагатися відправити повідомлення.

Якщо ви звикли писати партнеру протягом дня і рідко проводили вечір без нього, ви помітите, коли він почне відповідати на ваші повідомлення набагато пізніше, короткими, конкретними відповідями та придумуючи виправдання, чому вони не можуть тусуватися сьогодні ввечері. Вони можуть звинувачувати в цьому завантажену робочий тиждень, але якщо вони без розуму від вас, то знайдуть час, щоб зателефонувати, написати текст і провести з вами час – навіть в найбільш завантажених з днів.

2. Розмови про майбутнє припиняються

Якщо ваш партнер більше не зацікавлений в шлюбі, це може бути ознакою того, що все підходить до кінця.

Коли ви закохані, ви годинами будете разом мріяти, уявляючи, яким буде життя після закінчення юридичного факультету або як ви хочете відзначити свята. Коли ви закохані, часто говорять про майбутнє, але у вас можуть бути причини для занепокоєння, коли ваш партнер починає уникати цієї теми.

Вам не слід змушувати свого партнера говорити про майбутнє. Якщо ви це зробите, то може бути ознакою того, що його любов до вас слабшає.

3. Вони перестали піклуватися

Багато людей розглядають постійні сварки як ознака того, що любов втрачена, але істинна ознака любові, що помирає це коли ваш партнер недостатньо дбає про те, щоб сваритися. Замість того щоб засмучуватися через те, що ви не приїхали пізніше запланованого в п’ятницю ввечері, вони можуть проігнорувати це. Замість того щоб піклуватися про вас, вони можуть розслабитися і дозволити вам впоратися з сімейною драмою або зміною кар’єри в поодинці. Чому їм має бути справа до того, що ви робите або вирішуєте, якщо вони вже на півдорозі?

4. Зниження фізичного контакту

 ""

Коли ваш партнер емоційно переміститься, ви помітите зміни у своїх фізичних відносинах. Мало того, що ваше спільне життя згасне, вони можуть уникати обіймів.

Перш ніж ви вирішите, що ваш партнер більше не любить вас, спробуйте кілька простих способів відновити фізичний зв’язок. Намагається щодня торкатися до свого чоловіка – це може виглядати як триматися за руки, цілуватися або навіть почухати спину. Просто переконайтеся, що це дотик триває не менше 30 секунд. Якщо ваш партнер почне відповідати взаємністю, у вас може бути надія, в іншому випадку ваш партнер може бути вже не з вами.

5. Всі дратує

Коли любов втрачена, вони можуть раптово відчути огиду до тих самих речей, які раніше здавалися їм милими. Може бути, вони думали, то, як ви чхаєте, було чудово, поки одного разу ваш партнер не заявив, що це дратівливо голосно. Кращі відносини засновані на взаємній повазі та глибокій дружбі. Нічого страшного, якщо деякі проблеми неможливо вирішити – якщо ваш партнер любить вас, він зрозуміє, що відмінності між вами – це нормально, і причіпки ніколи не допоможуть.

Якщо ваш партнер починає аналізувати все в вас і не може прийняти вас таким, яким ви є, можливо, він емоційно пішов. Якщо справа йде так, вам обом краще рухатися далі окремо.

6. Вони щасливіші з друзями, ніж з вами

На жаль, якщо ваш партнер проводить ненормальну кількість часу зі своїми друзями та мало часу з вами, він може розлюбити вас, усвідомлює він це чи ні. Можливо, вам варто взяти участь в команді вашого партнера. Хоча час, проведений з друзями, важливо, воно може допомогти вам обом познайомитися з соціальною групою іншого. Подумайте про подвійне побачення, щоб розпалити роман і відчути себе більш залученим.

7. Вони перестають знайомити вас з родиною

Якщо вас більше не запрошують у сімейних справах, швидше за все, вони думають, що ви, недовго житимете.

Коли починаються стосунки, завжди є тривожне очікування зустрічі з батьками. Після першого спільної вечері час з сім’єю, ймовірно, стане частиною вашого життя. Так що, якщо ви помітили, що ваш партнер йде на сімейні зустрічі без вас, це поганий знак.

8. Вони перестають підтримувати ваші мрії

Навіть якщо у вас є якісь дивовижні ідеї, той, хто вас любить, все одно повинен запропонувати підтримку.

Будь то просування по кар’єрних сходах або купівля будинку вашої мрії, нам всім подобається мріяти.

Якщо ваш партнер думає, що знає, що краще для вас, можливо, він насправді не любить вас. Він може просто любити людину, яким, на їхню думку, ви можете стати завдяки їхнім наставництвом. Зробіть собі послугу і знайдіть партнера, який щиро любить вас за те, хто ви є і що ви хочете.

9. Ви ловите їх на брехні

 ""

Вловити партнера на брехні – це крайня зрада, і це дійсно може зруйнувати ваші відносини. Перш ніж намагатися виправити те, що зламано, ви повинні запитати себе, чому ваш партнер взагалі бреше. Спіймати їх на обмані або брехні про їх місцеперебування – це явно порушення довіри. Це може бути навіть ознакою того, що вони перестали піклуватися і, в кінцевому підсумку, перестали любити.

Не впевнені, що ваш партнер бреше вам? Рекомендується звернути увагу на ухильність, мова тіла і різні моделі мовлення. Якщо ваш партнер уникає зорового контакту і каже незвичайним тоном, можливо, він щось приховує від вас.

10. Вони порівнюють вас з іншими

Немає нічого, що могло б так сильно знизити вашу самооцінку, як порівняння з іншими, і ще гірше, коли ваш партнер винен в проведенні порівняння.

Чи вважаєте ви, що ваш партнер здатний практикуватися в порівнянні. Порівняння себе з іншими – ознака любові, а негативне порівняння – ознака того, що кохання більше немає.

11. Вони кажуть вам…

Життя – це не фільм. Якщо ваш партнер насправді прямо говорить вам, що він вас не любить, ймовірно, це не для того, щоб викликати у публіки напруга. Що ще більш важливо, запитайте себе, яка людина щиро сказав би вам це, і чи дійсно ви бачите здорове майбутнє з цією людиною?

Популярне

Схожі статті

Забула про деруни: ці оладки з цвітної капусти готую всі 7 днів на тиждень. Сусідка благає дати рецепт

Неймовірно ніжні оладки з капусти сподобаються абсолютно всім. Смакувати їх можна гарячими, але й холодними також добре, особливо зі сметаною.

Могла б стати Міс Всесвіт! Ангельська зовнішність єдиної онучки Софії Ротару вразила користувачів Мережі

Відома українська співачка Софія Ротару має одного сина, який подарував їй двох онуків. Молодша донька Руслана Євдокименка могла б стати справжньою Міс Всесвіт!

Соковиті котлетки, які просто тануть в роті. Для смачного обіду готую тільки їх: швидко, красиво й апетитно

Котлети - це проста і поширена страва. Жодне застілля без них не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт із секретним інгредієнтом, який зробить котлети дуже соковитими та ніжними, - картоплею.