Закуска-салат “ХЕ” з курячих сердечок на новорічний стіл: у холодильнику може зберігатися до тижня

Ще один шедевр від кулінара Ольги Матвій. Закуска-салат "ХЕ" не буде зайвою на будь-якому святковому столі. Виходить цікава пікантна і неймовірно смачна страва.

Смачні курячі сердечка з маринованою злегка хрусткою морквою і цибулею. Уявили цей дивовижний смак салату? А тепер швидше готуйте, адже свята вже на носі.

Інгредієнти:

  • 500 г курячих сердечок
  • 1 ріпчаста цибуля
  • 3 шт. морквини
  • сіль за смаком
  • 2-3 зубчики часнику
  • 10 мл оцту 9%
  • 2 лаврових листочки
  • перець горошком
  • 2 ст. л. приправи для моркви по-корейськи
  • 20 мл соняшникової олії
Морковь можно также натереть на обычной крупной терке
Моркву можна також натерти на звичайній крупній тертці

ПРИГОТУВАННЯ:

  1. Курячі сердечка відварити до повної готовності в підсоленій воді. Також у воду додати лавровий лист і перець горошком (кілька штук). Потім остиглі сердечка нарізати кружечками.
  2. Моркву очистити і натерти на тертці для моркви по-корейськи. Цибулю нарізати тонкими півкільцями.
  3. У сковорідку налити всю соняшникову олію. Додати приправу для моркви. Олія має добре нагрітися. Головне, щоб вона не потемніла занадто.
  4. Потім в олію відправити моркву і цибулю. Вимкнути вогонь і швидко перемішати. Потім перекласти в каструлю. Додати часник, пропущений через прес. Влити оцет і знову перемішати.
  5. Додати нарізані курячі сердечка, ще раз перемішати. Залишити при кімнатній температурі до повного охолодження. Потім накрити кришкою, прибрати в холодильник на цілу ніч.

Чим довше салат постоїть, тим смачнішим буде.

Популярне

Схожі статті

Ці хрустяшки розлітаються, як насіння. Не встигаю готувати, а вже просять ще: цукрове печиво на кефірі

Печиво - це чудовий і простий десерт для будь-якого віку і будь-якої ситуації. Сьогодні ми підготували рецепт рум'яного цукрового печива, яке підійде як на стіл, так і в дорогу або з собою на роботу.

Все склали у каструлю і забули на 1,5 години: цікавий рецепт смачної і ситної вечері для лінивих

Якщо ви не маєте багато часу на приготування їжі, а сім'ю нагодувати треба, цей рецепт для вас. Картопля тушкована з овочами і м'ясом готується просто, а виходить дуже смачною.

Такий сімейний десерт стає королем вечора. А готується простіше простого: швидкий і смачний шоколадний торт

Десерти завжди були невід'ємною частиною нашого життя. Але часом так ліньки затівати велике готування. Сьогодні ми підготували рецепт простого і швидкого шоколадного торта саме для такої ситуації.