Рецепт: Гострі тостадо з квасолі з маринованою цибулею і салатом з редиски

Tостади відмінно поєднується з цими кукурудзяними коржами з квасолею чіпотле, маринованим червоним луком, коріандром і лаймом.

Інгредієнти

2 червоних цибулини, 1 тонко нарізана, 1 дрібно нарізана
2 лайма, сік 1 і 1 нарізаний часточками
1 ½ столової ложки соняшникової олії
2 дрібно нарізаного зубчика часнику
2 ч.л.молотого кмину
1 столова ложка томатного пюре
1 столова ложка пасти чіпотле
400 г банку квасолі, осушеної та обполоснути
4 кукурудзяні коржі
140 г редиски, тонко нарізаного
велика жменя коріандру, значно нарізаного

Тостади

Метод

Крок 1
Нагрійте духовку до 220C / 200C вентилятор / газ 7. Покладіть нарізану цибулю, сік лайма і приправи в миску і відставте.

Крок 2
Нагрійте на сковороді 1 столову ложку масла та обсмажте нарізану цибулю і часник до готовності. Вмішайте кмин і смажте ще 1 хв. Додайте томатне пюре, пасту з чіпотле і квасоля, перемішайте і залийте половиною банки води. Варити на повільному вогні 5 хвилин, приправити, потім розім’яти до стану пюре. (Ви можете готувати ще кілька хвилин, якщо він трохи рідкий, або додайте кілька бризок води, щоб він став рідким.)

Крок 3
Тим часом змастіть коржі маслом, що залишилося і викладіть на деко. Випікати 8 хвилин до хрусткої скоринки. Намажте коржі сумішшю з бобів. Змішайте редис і коріандр з маринованою цибулею, потім покладіть зверху ложкою. Подавати з часточками лайма.

Популярне

Схожі статті

Жіночої руки не вистачає: як виглядає будинок Михайла Поплавського, в якому замість дружини – прислуга

Протягом кар'єри співака та ректора університету, Михайло Поплавський заробив достатньо коштів, щоб збудувати розкішний маєток під столицею.

Не встигаю подавати на стіл. Єврейська намазка-паштет з курки: ідеально замість ковбаси на бутерброд

Домашній курячий паштет ідеально смакує з підсмаженими тостами, або зі свіжим білим хлібом. Таку намазку можна подавати в якості закуски, або на сніданок до бутербродів.

Смачно, як у бабусі. Готую мега-порції, жодного не залишається: пишні пиріжки на кефірі з будь-якою начинкою

Усі ми знаємо і любимо пиріжки. Це проста, але водночас дуже смачна і ситна страва на будь-який час дня. Сьогодні ми підготували рецепт пишних і ніжних пиріжків, для яких підійде будь-яка начинка.