(Відео) Секрет приготування смачних дерунів. Незабутні картопляні оладки!

Це рецепт приготування домашніх дерунів буде цікавий як молодим господаркам, так і домогосподаркам з досвідом.

Картопляні оладки або – деруни, дуже смачна страва. Воно просте, але комбінації інгредієнтів бувають різні. Деякі господині експериментують і у них отримують смачні деруни. Однак, якщо ви хочете спробувати справжні деруни за маминим рецептом, який готуються вже протягом десятиліть – то вам необхідно подивитися це відео. Можливо ви почерпнете для себе якісь нюанси приготування і виявиться, що ви готуєте зовсім не так. Це рецепт приготування домашніх дерунів буде цікавий як молодим господаркам, так і домогосподаркам з досвідом.

Рецепт:

  1. Картопля – 3 шт.
  2. Лук – 3 головки.
  3. Часник – 5 зубчиків.
  4. Кінза, кріп і петрушка – по пучку.
  5. Сало – 200 гр.
  6. Борошно кукурудзяне – 2 стол.ложки.
  7. Яйце – 2 шт.
  8. Сіль адигейська – 1 чайн.ложка.

Відео: приготування дерунів

Рекомендуємо прочитати пости в соціальних мережах:

“Мамуля, вони у тебе такі смачні вийшли! Спасибі!”

“Якщо у Вас немає настрою або депресія, заходите на канал Мамині рецепти та позитив Вам гарантований. Дякую. ”

“Я можу дати вам мій рецепт дерунів з фаршем, потрібно додати туди два три яйця теж буде смачно.”

“Хороший рецепт, візьму на замітку, і ще Тетяна Георгіївна, я стежу за вашим каналом і ні кого не слухайте, що вони у вас повторні. Завжди новеньке відразу приходить в оповіщення, а ті, що пишуть вам вітаміни треба пити, нехай самі п’ють, все у вас добре, добра і процвітання Вам! ”

“Наша дорога Мамочка !!! Димкин сміх такий заразливий, дивишся ролик до кінця, і теж посміхаєшся. Ваша кішечка під ваше щебетання, лежить така умиротворена і дуже красива, видно як їй добре. Все на вашій кухні дихає теплом, і світлом. Дякую за рецепт, і заліковий лайк, прямо відразу перед переглядом, а то вас заслуховуватимеш, і забуваєш поставити лайк, було так правда. “

Популярне

Схожі статті

Рецепт без заморочок. Усе склала і забула: дуже смачна вечеря виходить, а всього 5 простих інгредієнтів

Якщо в холодильнику є копчені ковбаски, а зі сніданку чи обіду залишилася відварена картопелька, можна змудрувати дуже смачну вечерю. Просто закладіть все це у духовку й очікуйте на результат.

Не пиріг, а золото! Навчила всіх подруг готувати таку смакоту до чаю: манник “П’ятихвилинка” з фруктами

Пиріг за цим рецептом готується з простих і доступних продуктів, а смак у нього виходить божественним. Ви можете використати будь-які ягоди, які завалялися у вашій морозилці для цього манника.

Українці запам’ятали її дівчинкою з боб-каре: як зараз виглядає 22-річна Еліна Іващенко з шоу “Голос. Діти”

Еліна Іващенко, співачка та колишня учасниця шоу "Голос. Діти", після участі у проєкті сильно змінилась. Показуємо, як зараз виглядає знаменитість.