Навіщо класти мокру газету в холодильник? Спосіб, який назавжди допоможе позбутися від поганого запаху

Напевно, багато хто з вас зіштовхувалися з явищем неприємного запаху в холодильниках.

Таке буває з кількох причин. Наприклад, зіпсувався якийсь продукт, а ви не помітили. Або просто холодильник вже старий, і іноді видає неприємний запах. Він впливає на продукти і на атмосферу в кухні в цілому. Щоб від нього позбутися, придумали дуже багато різних засобів. Але є лайфхак, який допоможе вам взагалі без будь-яких фінансових вкладень усунути проблему з неприємним запахом в холодильнику.

Як позбутися неприємного запаху в холодильнику?

Мокра газета в холодильнику
Мокра газета в холодильнику

Беремо саму звичайну газету і мовчимо її водою. Можете побризкати на неї з розпилювача. Кладемо на тарілку або підставку, і відразу мокру кладемо в холодильник. Газета буде створювати ефект губки, і збирати неприємні запахи.

До слова, ефект з’явиться через 12 годин. Тоді ви відчуєте, як неприємні запахи йдуть з холодильника.

Щоб такого не повторювалося, радимо регулярно розбирати вміст холодильника, і викидати зниклі продукти. Також у продажу є окремі таблетки або мішечки з освіжувачі повітря спеціально для холодильника. Але газета – швидко і без вкладень, а ще – завжди є під рукою.

Популярне

Схожі статті

З простого хека за 15 хвилин готую смачну страву як у ресторані: навіть сковороду мити не треба. Це вау

З будь-якої простої і недорогої риби можна приготувати якісну страву ресторанного рівня, яка здивує всіх вишуканим смаком. Спробуйте приготувати хек з томатами на сковороді.

Гості не повірили, що ця випічка без яєць, дріжджів і молока: рецепт пирога з капустою та грибами на окропі

Цей неймовірно смачний пиріг сподобається навіть найвибагливішим гурманам, а готувати його — простіше простого. Тому сміливо записуйте рецепт!

Заради кар’єри в кіно Мер’єм Узерлі перекроїла себе повністю: Хюррем Султан тепер просто не впізнати

Відома турецька актриса Мер'єм Узерлі змінила свою зовнішність – і заради кар'єри в кіно, і заради власного задоволення. Показуємо, як виглядала зірка раніше та який вигляд вона має зараз.