Тест – головоломка №17-05-3: знаєте як перекласти лише 1 сірник, щоб вийшла правильна рівність?

Якщо вам подобаються тести на уважність або головоломки зі сірниками, то обов'язково відпишіть у коментарях і ми публікуватимемо, то що вам цікавіше

Сьогодні пропонуємо чергову головоломку із сірниками. Така зарядка для вашого мозку корисна та покращує уважність. А її можна тренувати та покращувати. Інформація нижче буде корисною

Уважне спілкування

Звертаючи більше уваги на те, як ми взаємодіємо з іншими, ми можемо почати розпізнавати та чинити опір негативним чи агресивним реакціям на навколишніх, допомагаючи нам стати більш чуйними, співчутливими та чесними. Уважне спілкування означає приділяти більше уваги навколишнім, брати участь у розмовах зараз, а чи не думати наперед, і реагувати те що, що було сказано, а чи не просто чекати можливості висловити те, що ви думаєте. Ось кілька порад про те, як практикувати усвідомлене слухання:

Приберіть свій телефон – не перевіряйте телефон, коли розмовляєте з іншими – повністю зосередьтеся на розмові.

Встановіть зоровий контакт. Максимізуйте свою залученість до розмови, сфокусувавши увагу на фізичній точці, яка не дозволить вашому розуму блукати.

Дайте їм закінчити. Замість того, щоб забігати вперед у розмові, дозвольте говорити закінчити свою промову і переконайтеся, що ви засвоїли якомога більше інформації.

Розгляньте точку зору інших. Як ми вже говорили раніше, свідомість полягає в тому, щоб стати менш реактивним та більш чуйним. Перш ніж робити поспішні висновки, дозвольте собі повністю опрацювати розмови та постарайтеся поглянути на речі з різних точок зору.

Після прочитання цієї інформації приступайте до вирішення головоломки зі сірниками. Чи вдалося правильно вирішити завдання? Якщо не вдалося, то відповідь ви знайдете на зображенні нижче.

Відмінного вам настрою та міцного здоров’я!

Рішення виділено зеленим кольором

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.