Тест на уважність. Знайди білочку в гірській місцевості

Спробуйте знайти білку серед каменів.

Ми звикли, що білки живуть в лісі і як правило їх бачимо, коли вони стрибають по деревах, або коли вони спускаються на землю і збирають впали горіхи або жолуді з дуба. Іноді білки в межах міста беруть з рук у перехожих їжу. В інших випадках вони на дачі ласують зернятками з груші або збирають впали волоські горіхи. Однак є білки які прекрасно себе почувають в гірській місцевості, де також є дерева. Іноді вони за їжею спускаються і бігають по камінню. Пропонуємо вам пройти тест на уважність і знайти в каменях білочку. З огляду на її забарвлення вона зливається з місцевістю і прекрасно маскується. Ну як вдалося вам знайти білку?

Якщо немає, то даємо підказку – її мордочка в профіль і дивиться на зображенні вліво.

Тепер вийшло виявити білочку?

Для тих хто і в цьому випадку не знайшов білку – можна подивитися на картинку нижче. Білочка показана трьома червоними стрілками.

 ""

Побачили, де сховалася білка?

Популярне

Схожі статті

Забула про деруни: ці оладки з цвітної капусти готую всі 7 днів на тиждень. Сусідка благає дати рецепт

Неймовірно ніжні оладки з капусти сподобаються абсолютно всім. Смакувати їх можна гарячими, але й холодними також добре, особливо зі сметаною.

Могла б стати Міс Всесвіт! Ангельська зовнішність єдиної онучки Софії Ротару вразила користувачів Мережі

Відома українська співачка Софія Ротару має одного сина, який подарував їй двох онуків. Молодша донька Руслана Євдокименка могла б стати справжньою Міс Всесвіт!

Соковиті котлетки, які просто тануть в роті. Для смачного обіду готую тільки їх: швидко, красиво й апетитно

Котлети - це проста і поширена страва. Жодне застілля без них не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт із секретним інгредієнтом, який зробить котлети дуже соковитими та ніжними, - картоплею.