(Фото) Собака-байкер приводить у захват фанатів, подорожуючи по дорогах

"Перше, чого я навчив його, коли йому було близько чотирьох місяців, - це їздити на мотоциклі. Я брав його з собою, коли б я не їхав ", - сказав Рейес.

Тварини, особливо домашні, часто дивують своїх господарів і навколишніх. Вони можуть виробляти такі трюки, що дивують. Домашні чотириногі радують своїх господарів і багато чому вчаться у них.

На фотографіях: Собака-байкер Боги приводить у захват фанатів, подорожуючи по філіппінськім шосе.

Любитель мотоциклів Гілберт Делос Рейєс їде зі своїм собакою Bogie в Імус, Кавіте, Філіппіни.

З його чорної спортивною курткою, сітловідбивчими сонцезахисними окулярами-авіаторами і зробленим на замовлення помаранчевим шоломом з дірками, щоб його вуха могли стирчати, собака Боги, безсумнівно, чемне ікло, з поглядом Беспечного їздця, який принесе йому місце в будь-який мотоциклетній банді.
11-річний гібрид з Філіппін здійснює щоденні поїздки на мотоциклі зі своїм власником Гилбертом Делосом Рейєсом, який ідеально збалансований, його задні лапи знаходяться на краю сидіння, а передні лапи знаходяться на кермі. Bogie став місцевою знаменитістю і привертає увагу під час поїздок по горах і пляжам.

байк
Байк

“Перше, чого я навчив його, коли йому було близько чотирьох місяців, – це їздити на мотоциклі. Я брав його з собою, коли б я не їхав “, – сказав Рейес, який володіє магазином мотоциклів в провінції Кавіте за межами столиці Маніли.
“Одного разу він просто починав переслідувати мене кожен раз, коли я виходив з дому. Як тільки я заводив двигун, він збуджувався і стрибав на байк”.

Тепер собака-байкер не може без їзди на мотоциклі. Це явно йому приносить задоволення.

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.