Хворий Зеленський звернувся до українців прямо з “Феофанії “

Президент України записав відеозвернення у властивій йому манері, де розповів про деталі свого перебування на лікуванні в клініці Феофанія.

Стало відомо, що сьогодні Володимиру Зеленському стало гірше, і його було терміново госпіталізовано в Феофанію. Як зазначає його дружина Олена, стан залишається стабільним, але все ж потрібно спостереження лікарів.

Незважаючи на те, що Зеленський в лікарні, він продовжує працювати над своїми справами, які він вів поза лікарняним

Гарант конституції зайвий раз нагадав про важливість дотримання карантинних заходів, і за традицією побажав усім 36,6 на термометрі.

Також він нагадав, що всім важливо сидіти вдома по можливості, відмовитися від зустрічей з друзями, подбати про старших родичів. І не забувати мити руки.

До слова, шанувальників здивувало, що, незважаючи на те, що Зеленському нібито стало гірше, він виглядає досить бадьоро і добре. При цьому його дружина і діти отримали негативний тест на коронавірус. Дружина президента Володимира Зеленського перехворіла китайським вірусом ще влітку. Тоді у Зеленського був негативний тест.

Також в одному зі своїх інтерв’ю влітку він заявляв, що хотів би спеціально захворіти Ковідом, щоб показати, що це може привести до не дуже гарних наслідків.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.