Як зробити мармурові крашанки: такого ви не знали і точно не робили (Відео)

Можна наблизитися до художньої унікальною розмальовкою яєць простим способом, який показаний на відео внизу.

Скоро Великдень і всі з нетерпінням чекають цього світлого свята. Родзинкою свята, звичайно є фарбовані крашанки. Квітів і різних способів фарбування існує безліч. Одні фарбують яйця тільки природними барвниками, в основному цибулевим лушпинням, інші вважають за краще не морочитися і купують барвники в магазині. Всі способи прийнятні.

Найголовніше все звичайно хочуть здивувати один одного незвичайним забарвленням. Господині намагаються застосувати ті методи фарбування яєць, які вже випробувані та не підведуть. Але ці способи вже нікого не можуть здивувати.

Але ж хочеться порадувати своїх домашніх новим розфарбуванням яєць. Є кілька основних способів. Крім стандартного способу фарбуванням в один колір, яйця ще розфарбовують пензликом. Це художня робота, яка трудомістка і таким чином, яєць забагато не розфарбувати. Це тільки як ексклюзивний варіант розмальовки.

Мра
Мармурові яйця

Але можна наблизитися до художньої унікальної розмальовки простим способом який показаний на відео внизу. Для цього буде потрібно знову, ж цибулиння, листок звичайного паперу, старі або непотрібні жіночі колготки та трохи часу.

Після того як ви пофарбувати яйця таким способом, то у вас на Великдень будуть ексклюзивні мармурові яйця, яких в інших точно не буде. У них незвичайний і красивий вид. І відразу всі ваші сусіди будуть просити показати, як ви змогли добитися такої краси.

Уважно вивчіть представлене нижче відео та обов’язково зробіть на Великдень такі яйця.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.