Майже всю Україну накриють дощі з сильним градом: яким областям дістанеться найбільше

В останні кілька днів з зведень новин весь час відомо про те, що якусь область накрив град, сильний дощ, а пориви вітру повалили дерева.

Це явище, на жаль, і не думає відступати. І вже днями багато областей України накриє циклон.

Кому ж варто побоюватися, і які заходи потрібно вжити, щоб здоров’я, життя і майно не постраждали? Про це читайте наш матеріал.

Погода в Україні 6-10 серпня буде складною через циклон

Особливо це торкнеться західній частині країни. Температура повітря трохи впаде і тенденція ослаблення спеки продовжиться.

У більшій частині центральної України, а також на Півдні та Сході очікується температура повітря в межах від +29 до +34 градусів. На Заході буде свіже, від +22 до +27 градусів тепла. На Півночі країни очікується від +25 до +29 градусів.

Про це повідомляє РБК Україна з посиланням на своїх синоптиків.

Що робити, щоб не стати жертвою поганої погоди

Ураган в Києві 19 липня
Ураган в Києві 19 липня – фото ілюстративне

По-перше, не залишайте вікна і балкон відкритим. Навіть якщо ви виходите з дому ненадовго. Адже як правило циклон може наздогнати населений пункт за лічені хвилини, і люди навіть не встигають добігти до найближчих укриттів.

По-друге, тримайте в одному місці паспорта, засоби для зарядки телефону (павер банк), сухий одяг. Тому що в багатьох населених пунктах після сильних поривів вітру пропадає електроенергія.

Іноді потрібно навіть евакуація, тому документи і речі на перший час завжди повинні бути під рукою. І найголовніше – не панікуйте. Якщо діяти обдумано і рішуче, тоді ви убезпечите від загрози життя себе і своїх близьких.

Популярне

Схожі статті

Домашні випрошують щодня, діти навіть у школу тягають: рецепт шоколадних млинців. Можна навіть із малюнком

Млинці - проста і смачна, але все ж звична всім страва. Що вийде, якщо додати в них креативу? Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт шоколадних млинців, які сподобаються як дорослим, так і дітям.

Забула про деруни: ці оладки з цвітної капусти готую всі 7 днів на тиждень. Сусідка благає дати рецепт

Неймовірно ніжні оладки з капусти сподобаються абсолютно всім. Смакувати їх можна гарячими, але й холодними також добре, особливо зі сметаною.

Могла б стати Міс Всесвіт! Ангельська зовнішність єдиної онучки Софії Ротару вразила користувачів Мережі

Відома українська співачка Софія Ротару має одного сина, який подарував їй двох онуків. Молодша донька Руслана Євдокименка могла б стати справжньою Міс Всесвіт!