Чергова шахрайська схема, щоб вкрасти ваші ПриватБанківські фінансові дані: будьте уважні

Система безпеки українського Приватбанку попереджає своїх клієнтів про шахрайство, яке може статися. Уважно прочитайте інформацію нижче

Під прикриттям фінансових виплат від держави шахраї намагаються дізнатися дані клієнтів особистого та фінансового характеру.
Пресслужба банку має інформацію про те, що 23 травня авантюристи поширили у соціальних мережах неправдиве повідомлення – фейк. У ньому йдеться про те, що потрібна термінова перевірка банківських карток для того, щоб на них можна було перерахувати державну допомогу.
Для тих, хто отримав повідомлення, пропонується активувати запропоноване посилання, це сайт, де можуть вкрасти ваші фінансові дані.

Відділення ПриватБанку

Служба безпеки Приватбанку нагадує, що всі дані щодо державних виплат розміщені на офіційних каналах. При отриманні подібних повідомлень не можна переходити за запропонованим посиланням, це небезпечно.
Керівництво Приватбанку офіційно звернулося до правоохоронних органів із заявою про припинення функціонування цього ресурсу, ліквідацію подібних до нього.

Інформація про методи роботи фішингових повідомлень.
Клієнту банку надсилається повідомлення про необхідність переходу на певний сайт, де слід внести дані про свою особистість та банківську картку. Таким чином, людина стає жертвою шахраїв, передавши конфіденційну інформацію нечистим на руку ділкам.
Щоб відрізнити фальшивий сайт від справжнього, потрібно уважно дивитися на деталі. Це адреса, яку потрібно ввести в рядок пошуку, зовнішній дизайн та ін.
Іноді підробку можна запідозрити за єдиною неправильною літерою.

Популярне

Схожі статті

З простого хека за 15 хвилин готую смачну страву як у ресторані: навіть сковороду мити не треба. Це вау

З будь-якої простої і недорогої риби можна приготувати якісну страву ресторанного рівня, яка здивує всіх вишуканим смаком. Спробуйте приготувати хек з томатами на сковороді.

Гості не повірили, що ця випічка без яєць, дріжджів і молока: рецепт пирога з капустою та грибами на окропі

Цей неймовірно смачний пиріг сподобається навіть найвибагливішим гурманам, а готувати його — простіше простого. Тому сміливо записуйте рецепт!

Заради кар’єри в кіно Мер’єм Узерлі перекроїла себе повністю: Хюррем Султан тепер просто не впізнати

Відома турецька актриса Мер'єм Узерлі змінила свою зовнішність – і заради кар'єри в кіно, і заради власного задоволення. Показуємо, як виглядала зірка раніше та який вигляд вона має зараз.