Вагітна Настя Каменських розповіла, чому Потап досі не повернувся до України: є причини

Настя Каменських нещодавно повернулася до України після шести місяців відсутності. Співачка багато робить для благодійності, але глядачів турбує головне питання: чому Потап не з нею?

Про те, що співачка повернулася на Батьківщину, ми дізнались із її Інстаграм. Вона запостила фото зі свого саду у Києві, читачі були раді бачити її в Україні. У гостях у програми “Сніданок з 1+1” співачка розповіла, що, перебуваючи за кордоном, вона з командою заробили 75 мільйонів гривень своєю благодійною діяльністю. Вони підуть на потреби ЗСУ та постраждалих від війни. На ефір співачка прийшла у широкому одязі, чим ще раз спровокувала чутки про вагітність. Нещодавно Настя їздила в Ірпінь, де зустрічалася з Добробатом, та в Микуличі.

Настя Каменських продовжує робити добрі справи
Настя Каменських продовжує робити добрі справи

Публіка неоднозначно реагує на останню публікацію Насті:

  • Де ти була раніше?
  • Ті хто говорять, де ти була раніше! Майте повагу, бо вона на відео допомагає, а не ви!
  • Дякую за підтримку моєї Батьківщини!
  • Настюня молодець, а де Потап?

В інтерв’ю програмі “Все буде добре” Настя Каменських відповіла на головне питання, яке хвилює публіку: чому її чоловік Олексій Потапенко не приїхав разом із співачкою додому? Настя відповіла, що половина обличчя Потапа паралізована через застуджений нерв і він проходить комплексне лікування. Співачка додала, що нерви та стрес вплинули на життя практично всіх українців і зараз наші люди переживають посттравматичний синдром, і Потап не став винятком.

Нагадаємо, що за п’ять днів до 24 лютого Настя Каменських та Потап зі своїми мамами поїхали до Іспанії на відпочинок та для роботи над альбомами. Там і застала їх війна. Півроку Настя та Потап заробляли гроші для добрих справ, але в очах українців залишились зрадниками.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.