У Житомирській області велосипедист тікав від страуса (Відео)

Люди кажуть, що багато цікавого відбувалося на їх столітті, але таке вони бачать в перший раз. Незрозуміло звідки взявся цей страус.

Коли місцеві жителі Андрушівки, Житомирської області, побачили цю неймовірну картину, вони довго сміялися.

 ""

Дорослий страус намагався наздогнати велосипедиста. Люди кажуть, що багато цікавого відбувалося на їх столітті, але таке вони бачать в перший раз. Незрозуміло звідки взявся цей страус.

Був знятий відеоролик і викладений в соціальні мережі. В цьому випадку Житомирська область відзначилася незвичайним відео. Чітко видно, що страус жваво біжить поруч з велосипедистом. Це йому не складає особливих труднощів, так як страуси відмінні бігуни і розвивають пристойну швидкість.

Три тисячі переглядів зібрав даний ролик.

Популярне

Схожі статті

Жіночої руки не вистачає: як виглядає будинок Михайла Поплавського, в якому замість дружини – прислуга

Протягом кар'єри співака та ректора університету, Михайло Поплавський заробив достатньо коштів, щоб збудувати розкішний маєток під столицею.

Смачно, як у бабусі. Готую мега-порції, жодного не залишається: пишні пиріжки на кефірі з будь-якою начинкою

Усі ми знаємо і любимо пиріжки. Це проста, але водночас дуже смачна і ситна страва на будь-який час дня. Сьогодні ми підготували рецепт пишних і ніжних пиріжків, для яких підійде будь-яка начинка.

Рецепт без заморочок. Усе склала і забула: дуже смачна вечеря виходить, а всього 5 простих інгредієнтів

Якщо в холодильнику є копчені ковбаски, а зі сніданку чи обіду залишилася відварена картопелька, можна змудрувати дуже смачну вечерю. Просто закладіть все це у духовку й очікуйте на результат.