Яка прогнозується погода влітку 2020 року в Україні

Цього літа, прогнозується кардинальна зміна погоди. Літо 2020 року непередбачуваним.

Навряд чи цього літа буде стабільна тепла погода. Метеорологами прогнозується ряд природних катаклізмів.

 ""

Що повинні знати жителі України, щоб бути готовими до змін погодних умов.

Останні роки в Україні спостерігається спекотне і посушливе літо. Люди скаржаться, що влітку практично не йдуть дощі, спостерігається підвищена температура повітря. Для тих хто планував свою відпустку – це плюс.

 ""

Цього літа, прогнозується кардинальна зміна погоди. Літо 2020 року непередбачуваним по погоді. Синоптики Всесвітньої метеорологічної організації (ВМО) стверджують, що літо очікується спекотне.

 ""

Однак будуть періоди значного похолодання.

У зв’язку з тим, що феномена Ель-Ніньо, який впливає на клімат планети, скоріше за все не буде, то температури в 40 градусів не слід в Україні очікувати.

Також метеорологами прогнозується цього літа різні погодні катаклізми: тропічні шторми, затяжні зливи і урагани.

Як констатують синоптики, в багатьох областях України будуть рясні дощі.

 ""

Владислав Тимофєєв, який є старшим науковим співробітником “Укргідрометцентру”, повідомляє, що літо цього року почнеться із запізненням. Потім українці побачать аномальні погодні “скачки”.

 ""

Це виразиться в посушливі періоди, що супроводжуються спекою, а потім різке похолодання на тлі злив з грозою і штормовим вітром.

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.