На інвалідному візку Києвом проїхалась….панда

Вона перевірила, наскільки вільно містом можуть пересуватися люди на візках. Результати шокували.

Суспільна організація «Доступно.UA» вирішила перевірити, які умови створені у Києві для людей з обмеженими можливостями. Щоб привернути увагу до своєї акції, головного перевіряючого перевдягли у костюм панди. Інспектували наявність та зручність пандусів, працездатність ліфтів у громадських місцях тощо.

Панда
Панда

Панда перевірила залізничний вокзал, станції метро, підземні переходи, парковки та сходи у міських парках. На превеликий жаль, результати виявилися невтішними: пандуси для пересування маломобільних людей є далеко не скрізь, де вони мають бути. А навіть якщо вони є, у більшості випадків користуватись ними незручно, а подекуди взагалі неможливо.

Залишається сподіватися, що міська влада зверне увагу на цю проблему і подбає про справді доступне середовище для маломобільних людей.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Чорний кіт з незвичайними вухами виглядає сумним

Нагадаємо, как красиво подати звичайне куряче філе?

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Матеріал підготувала Ганна Кошева

Популярне

Схожі статті

Жіночої руки не вистачає: як виглядає будинок Михайла Поплавського, в якому замість дружини – прислуга

Протягом кар'єри співака та ректора університету, Михайло Поплавський заробив достатньо коштів, щоб збудувати розкішний маєток під столицею.

Не встигаю подавати на стіл. Єврейська намазка-паштет з курки: ідеально замість ковбаси на бутерброд

Домашній курячий паштет ідеально смакує з підсмаженими тостами, або зі свіжим білим хлібом. Таку намазку можна подавати в якості закуски, або на сніданок до бутербродів.

Смачно, як у бабусі. Готую мега-порції, жодного не залишається: пишні пиріжки на кефірі з будь-якою начинкою

Усі ми знаємо і любимо пиріжки. Це проста, але водночас дуже смачна і ситна страва на будь-який час дня. Сьогодні ми підготували рецепт пишних і ніжних пиріжків, для яких підійде будь-яка начинка.