Молитви покаяння і очищення. Читаємо душевно і з вірою в серці

Ми всі страждаємо під вагою нашого гріха, але ми благословенні тим, що маємо милосердного Бога, який врятував нас від нашого гріха.

Молитва Покаяння

Дорогий Бог, я приходжу до тебе як грішник, що не заслуговує твоєї благодаті та присутності. Я каюсь у всіх своїх гріхах і прошу вас пробачити мені, щоб ви почули моє прохання. Господи, помилуй мене і наповни мене Своєю благодаттю.

Омий мене кров’ю сина твого Ісуса Христа, щоб я міг сяяти та ходити без сорому. З цього моменту і до кінця дня я прошу вас про це. Дякую вам за те, що ви вірні. Амінь.

Молитва очищення

Христос, Спаситель, твої рани нагадують мені про страждання, через які я тебе переніс. Помилуй мене та обмий мене кров’ю і водою Твоєї. Очисть мене і зроби мене здоровим. Спокутуєте мою душу і зробіть мене посудиною своєї роботи, щоб я міг свідчити про вашу нескінченну милость кожен день.

Я схиляюся перед вами сьогодні та прошу вашої милості та благодаті наповнити мою чашу, щоб я більше не потребував земні речі. амінь

Так, по вірі вам буде!
Так, по вірі вам буде!

Зв’яжи мене з собою – молитва

Милосердний Бог, почуй мій крик і подивися на мене своїми милосердними очима. Можливо, я не гідний твоєї присутності, Господь, але я позбавляю себе будь-якого зв’язку з плотськими бажаннями та прив’язую себе до Тебе.

Батько, прояви до мене милосердя і простягни до мене руку під час потреби. Будь ласка, не залишай мене, слухай мене, коли я кличу, зціли мене від моїх болів і примусь мене жити та проголошувати твою славу. Амінь.

Молитва про задоволення

Дорогий Бог, я люблю та обожнюю тебе. Я вдячний за кожен вдих, дах над головою, за туфлі на ногах і їжу на столі. Господь, я молю про твою любов і милосердя, щоб завершити мене і зробити мене здоровим. Як людина, я скаржуся і проявляю невдячність.

Навчи мене завжди бути задоволеним і знати, що твоїй милості досить на кожен день. Запали моє серце бажання жити у твоїй присутності та приймай мене як свою. Амінь.

Схожі статті

Нереально смачний пиріг з сирною начинкою і курагою: забудьте про інші рецепти. Це найлегший тортик у світі

Дріжджовий пиріг із сиром та курагою виходить надзвичайно ароматним. Чаювання з такою здобою вийде ідеальним. А бесіда полине у правильне річище, адже смакота налаштує на приємний лад.

На замітку господиням! Випросила у кондитера рецепт ідеального бісквіта для тортів: тісто ніжне та повітряне

Секрет розкішного торта чи іншого десерту — ідеально пухкий бісквіт. З нашим рецептом бісквіт буде виходити з першого разу і не потрібно пробувати десятки рецептів. Спробуйте та переконайтеся.

Оля Полякова опублікувала неоднозначне фото з 19-річною донькою Машею: підписники бачать на світлині пару

Знаменита українська співачка Оля Полякова та її старша донька Марія знову опинилися під хвилею хейту прихильників. Причиною стало нове фото, яке привернуло увагу публіки.