Молитви про допомогу, коли ви не знаєте що робити і в розгубленості

Боже мій допоможи, я відчуваю себе покинутим.

Коли ви відчуваєте, що збивається з курсу або заблукали в життя, ці потужні молитви до Бога про керівництво і надання спонукають вас повернутися на правильний шлях і залишатися вірними волі Господа для вашого життя.

Мої стогони про допомогу, молитва

Боже мій, Боже мій, я відчуваю себе покинутим Ти! Чому ти так далеко? Ви чуєте мої стогони про допомогу? І все ж Ти був моїм Богом з того моменту, як я народився. Ти моя сила – швидше приходь мені на допомогу! Я довіряю Тобі та знаю, що Ти мене не підведеш. Коли біда поруч, тільки Ти можеш мене врятувати. Я буду хвалити Тебе, бо все, що шукають Господа, будуть радіти вічної радості. Амінь.

Молитва Доброму пастирю

Мій добрий пастир, в цей час горя і відчаю, я прошу Тебе пройти поруч зі мною по цій темній долині. Захистіть звеселив!, Поновіть мої сили та направте мене по правильному шляху. Я не буду боятися, коли Ти зі мною. У мене є все, що мені потрібно, тому що Ти мій великий годувальник. Твоя доброта і незмінна любов будуть переслідувати мене всі дні мого життя. Амінь.

 ""

Молитва про милосердя

Могутній Бог, я прийшов до Тебе в, здавалося б, безвихідної ситуації. Мені потрібна допомога, швидко! Ти мене про дорогу, якою треба йти, бо Ти – Бог, який рятує мене. Я сподіваюся на Тебе. Пам’ятай про мене у світлі Твого співчуття і незмінною любові. Звернись до мене і помилуй, бо я в глибокій скорботі. Мої проблеми стають все гірше і гірше, спаси мене від них усіх. Спасибі, благословенний Спаситель. Амінь.

Допоможіть мені отримати вказівну молитву

Люблячий Батько, допоможи мені розвивати духовні дисципліни, щоб я міг краще сприймати те, що ти мені кажеш, і з більшою готовністю робити те, що ти вимагаєш. Чи можу я не тільки прийти до вас зі своїми потребами, похвалою і вдячністю, але і виробити звичку проводити час в побожному слуханні. Допоможіть мені не дозволь, щоб фактори соціальних мереж і суєти життя заглушали ваш тихий голос. Допоможіть мені у всьому керуватися вами, а не моїм власним недосконалим судженням. Амінь.

Поділитися статтею

Зараз читають

Сонячна система

Наше місце у Всесвіті: професор математики підтверджує багатовікову гіпотезу про формування Сонячної системи

Майер Хумі підтвердив припущення 224-річної давності про походження нашої Сонячної системи.
Влад Топалов потрапив в аварію

Чоловік Регіни Тодоренко Влад Топалов потрапив в аварію

Співак і чоловік екс-ведучої шоу "Орел і решка " Регіни Тодоренко Влад Топалов став жертвою ДТП. Зараз його стан задовільний.
 "Ледача Шуба "

(Відео) Полегшений варіант “Шуби “. Відмінна швидка закуска на всі випадки життя!

Час приготування традиційної "Шуби" можна скоротити, скориставшись цим відео рецептом.
Волочкова в постолах з трьома ведмедями

Шпагат в постолах з ведмедями і Афродіта з віником в бочці – Волочкова переплюнула...

Епатажна російська балерина Анастасія Волочкова вже дістала всіх своїми нескінченними шпагат, один іншого безглуздіше і безпощадно. Ось і зараз - три нових безглуздих розчепірився і дивне фото з банним віником. Чим ще привертати увагу, чи не балетом ж!

Популярне за тиждень

Популярне

Онкохвора Алла Мазур зробила заяву: Я змушена повернутися до теми моєї хвороби

Незмінна ведуча 1 + 1, Алла Мазур, хвора на рак. Про це вона повідомила сама, щоб не було пересудів за кадром. Алла вирішила бути чесною зі своєю публікою, ось що з цього вийшло.

Українка народила дитину вагою майже 7 кг

Багатодітна жінка з Тернополя в 13-й раз стала мамою. Подивитися на хлопчика-гіганта прийшов весь пологовий будинок.

Оселедець під шубою з секретом: смак, який ти запам’ятаєш надовго

Навіть банальний оселедець під шубою можна приготувати цікаво - так, щоб були в захваті всі, хто спробував це блюдо.

Як склалося життя жінки, яка народилася вагою 566 грам?

Вона народилася дуже маленькою дитиною. Її вага становила всього 566 грам. Але вона не могла просто так піти до Бога, її чекала особлива місія.