“Схожа на Лободу”: Леся Нікітюк прокоментувала всі свої пластичні операції і зізналася, що змінить наступним

35-річна українська телеведуча Леся Нікітюк неодноразово стикалася зі звинуваченнями щодо натуральності її краси. Жінка вирішила розповісти, чи дійсно вона робила пластичні операції.

Леся Нікітюк – відома українська телеведуча, яка полюбилася публіці не лише своїм талантом, а й неймовірним почуттям гумору. Вперше Лесю публіка побачила на комедійному шоу “Розсміши коміка”. Туди вона прийшла разом зі своєю подругою і підкорила не лише суддів, а й глядачів. Після того Леся з легкістю пройшла кастинг на тревел-шоу “Орел і Решка”, а згодом стала однією з головних ведучих “Нового каналу”.

Від початку кар’єри Леся Нікітюк дуже сильно змінилася. З самого початку ведуча була звичайною провінційкою, мала зайву вагу, не вміла гарно одягатися та фарбуватися.

Як виглядала Леся Нікітюк на початку кар'єри
Як виглядала Леся Нікітюк на початку кар’єри

Та згодом Леся Іванівна попрацювала зі стилістами, схудла і змінилася до невпізнання. Зі звичайної провінційки Нікітюк перетворилася у справжню карколомну красуню.

35-річна Леся Нікітюк в прозорому топі показала романтичне побачення з чоловіком
Леся Нікітюк прокоментувала всі свої пластичні операції і зізналася, що змінить наступним

Та публіка вважає, що те, як зараз виглядає Леся – це не лише заслуга стилістів і перукарів, а й пластичних хірургів. Хейтери регулярно звинувачують телеведучу у пластичних операціях.

Нещодавно Нікітюк вирішила відповісти на ці звинувачення у себе в Інстаграм-блозі. Телеведуча зробила це у звичній для себе манері – пожартувала

Всі дуже переживають, що з губами я зробила. Ось, мама привезла бджоли. Кожен ранок буду садити 2 на верхню, 2 на нижню і так буду ходити.

До речі, мама Кет приїхала в Київ підтримати мене, бо я йду на чергову пластику. Цього разу я буду робити мізинці на ногах. Бо вже все інше я зробила.

Вже похожа на Лободу.. На кого я тільки не похожа стала.

, – пожартувала Нікітюк.

Леся Нікітюк прокоментувала всі свої пластичні операції і зізналася, що змінить наступним
Леся Нікітюк прокоментувала всі свої пластичні операції і зізналася, що змінить наступним

Незважаючи на догадки всіх прихильників, Леся Нікітюк запевняє, що насправді ніяких пластичних операцій вона не робила. А зовнішність її змінилася завдяки схудненню і правильному макіяжу.

До слова, нещодавно телеведуча розповіла про свій раціон харчування, який допомагає їй тримати себе у формі. Так, Нікітюк вже 8 років не їсть червоного м’яса, а в основі її раціону – птиця, риба, овочі, салати та фрукти.

Популярне

Схожі статті

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.

Усього 4 інгредієнти, а така смакота: в ресторані спробувала салат, в який закохалася з першого шматочка

Усі ми любимо салати, адже це смачна страва на всі випадки життя. Сьогодні ми підготували рецепт простого салату, для приготування якого потрібні найдоступніші продукти, а смак сподобається кожному.