Нерви не витримали: скандал зі зрадою довів Тарзана до реанімації

50-річний Сергій Глушко потрапив до лікарні після виходу на екрани шоу Андрія Малахова, де в черговий раз обговорювали його зраду Наташі Корольовій.

Про це повідомила Ксенія Собчак у своєму шоу на YouTube «Обережно Собчак». Наташа Корольова і Тарзан вперше прокоментували скандал зі зрадою саме в інтерв’ю для її програми. Минулого тижня вийшла перша частина шоу, де Корольова заявила, що їй дуже неприємно, що головні російські канали виставляють її особисту проблему на показ, таким чином підвищуючи свої рейтинги. При цьому Наташа подякувала журналістам, які на стали витягати її «брудну білизну» і піаритися за рахунок скандальної історії. Серед таких журналістів, яким подякувала Корольова, був відомий телеведучий Андрій Малахов. Однак уже через кілька днів в ефір вийшло шоу Малахова, де він «розслідував» історію зради Тарзана Наташі Корольовій. У студію до Малахову прийшла коханка Тарзана Анастасія Шульженко, її подруга Мілана, а також знайомі Сергія Глушко.

Малахов розслідував зраду Тарзана в своєму шоу
Малахов розслідував зраду Тарзана в своєму шоу

У другій частині шоу «Обережно Собчак» з Тарзаном і Корольовою Ксенія Собчак повідомила, що Сергій Глушко потрапив в реанімацію через нервового зриву. Останньою краплею стало саме шоу Малахова. Собчак показала фото Тарзана з лікарні, де він лежав з закритими очима під крапельницею.

Тарзан в лікарні
Тарзан в лікарні
Тарзан в лікарні
Тарзан в лікарні

Повідомляється, що Глушко провів в лікарні декілька днів.

Популярне

Схожі статті

Єві Цекало вже 25 років: як виглядає та чим займається донька Лоліти Мілявської — стопами батьків не пішла

Поведінка та соціальна позиція батьків у багатьох родинах мають колосальний вплив на дитину, а, значить, й на її вибір життєвого шляху, і врешті решт, на майбутню долю.

Не рецепт, а скарб! Заварна паска на Великодній стіл: ніжний смак і вершковий аромат — просто ідеально!

Ароматна, солодка, ніжна та водночас волога заварна паска — ідеальна випічка для великого свята. Розповідаємо, як приготувати великодній смаколик.

Простий, але найсмачніший пиріг з серії “все змішала і в духовку”: хотілося б простіше, та вже немає куди

Хто з нас не мріяв про той момент, коли можна просто все змішати в одну миску, поставити у духовку й отримати в результаті щось надзвичайно смачне?