Кріштіану Роналду неможливо зупинити, попереджає Кулусевскі

Нам не вдалося його зупинити в минулому матчі, але в середу у нас є ще один шанс.

Зірка збірної Швеції Деян Кулусевскі анонсував в Лісабоні поєдинок проти збірної Португалії Кріштіану Роналду.

Дії Кулусевскі наполягав на тому, щоб Кріштіану Роналду не можна було зупинити, оскільки одноклубники «Ювентуса» готуються возз’єднатися в матчі Ліги націй між Швецією і Португалією.

Роналду і Португалія зустрінуть Швецію Кулусевскі в Лісабоні, де в середу відбудеться матч групи 3 Ліги А.

П’ятиразовий володар Золотого м’яча Роналду забив двічі, коли Португалія перемогла Швецію 2: 0 у зворотному матчі у вересні.

Зірка збірної Швеції Кулусевскі, який грає разом з Роналду в чемпіонаті серії А «Юве», готується до складної зустрічі з капітаном збірної Португалії та кращим бомбардиром збірної Португалії.

“Немає нікого, хто міг би його зупинити. Якщо у нього буде хороший день, він все вирішить сам», – сказав Кулусевскій через Aftonbladet. ”

«Нам не вдалося його зупинити в минулому матчі, але в середу у нас є ще один шанс.

 ""

«Я не знаю, як його зупинити, потрібно бути агресивним, щоб його засмутити. Я знаю, як це – грати проти агресивних захисників, і в кінці кінців ти розбудовуєшся».

Португалія займає перше місце в групі 3 – випереджаючи Францію за різницею м’ячів – з сімома очками в трьох матчах після недільної нульової нічиєї в Парижі.

Португалія Фернанду Сантоса знаходиться в розпалі безпрограшної серії з шести ігор з тих пір, як в жовтні минулого року програла Україні 2: 1.

Швеція посідає останнє місце в групі після трьох поразок поспіль, програвши в останній раз Хорватії 2: 1.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.