“Атлетіко ” незадоволений тим, як Томас Парті і “Арсенал ” впоралися з проблемою

27-річний футболіст за шість сезонів відіграв 188 матчів за команду Дієго Симеоне і допоміг «Атлетіко» вийти у фінал Ліги чемпіонів у 2016 році.

Очікується, що іспанський клуб офіційно зв’яжеться з представниками північного Лондона перед тим, як запитати про футболіста з Гани.

«Арсенал» уклав угоду на 50 мільйонів євро з півзахисником “Атлетіко” Томасом Парті після виконання пункту про викуп в контракті з ганцями.

27-річний футболіст за шість сезонів відіграв 188 матчів за команду Дієго Симеоне і допоміг «Атлетіко» вийти у фінал Ліги чемпіонів у 2016 році.

“Атлетіко ” Мадрид був проінформований про те, що гравець збірної Гани повинен вилетіти через Ла Лігу, і ні “Арсенал”, ні сам гравець не зв’язувався з іспанською стороною перед новинами. “Атлетіко” стверджує, що вони очікували, що «каноніри» налагодять контакт, враховуючи теплі відносини, які зараз існують між обома клубами.

 ""

Центральний гравець їде в «Арсенал», вигравши з «Атлетіко» Лігу Європи та Суперкубок УЄФА, але над його виходом нависла хмара.

Цей крок був підтверджений за кілька хвилин до закінчення крайнього терміну передачі, коли півзахисник «канонірів» Лукас Торрейра рушив у протилежному напрямку, його взяли в оренду на сезон.

“Атлетіко” тепер повинен прочесати ринок, і йому буде дозволено замінити ганці на Хосе Кампанья з Леванте, що має пріоритет номер один.

Популярне

Схожі статті

Сусіди стали в чергу за рецептом. Мої ходові паски з оригінальною начинкою: краще ніж панетоне і крафін

Пасочки з шоколадною начинкою неабияк потішать домашніх та гостей. Адже ніхто не сподівається, що в середині Великодньої випічки побачить ще й щось дуже несподіване та смачне.

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.