Манчестер Сіті: Де Брюйне спростував чутки про Мессі

Кевін Де Брюйне спростував припущення про Ліонель Мессі з «Барселони» з його переїздом в «Манчестер Сіті».

Півзахисника «Манчестер Сіті» Кевіна де Брейне запитали про можливість приєднання Ліонеля Мессі до клубу в наступному році, а також про його новому контракті.

Кевін Де Брюйне спростував припущення про Ліонель Мессі з «Барселони» з переїздом його в «Манчестер Сіті», водночас обговоривши ситуацію з контрактами з гігантами Прем’єр-ліги.

Мессі подав заявку на трансфер після бурхливого сезону 2019-20, в якому Барса образила 8: 2 мюнхенську Баварію у чвертьфіналі Ліги чемпіонів і скинула Реал Мадрид в Ла Лізі до того, як шестиразовий володар Золотого м’яча вибрав що він залишається на Камп Ноу до кінця цього сезону.

33-річному футболістові запропонували перейти в «Сіті», і, хоча трансфер не відбувся, за повідомленнями, команда Пепа Гвардіоли все ще розглядає можливість переїзду аргентинського шкіпера. Коли чутки про Мессі не вщухають, зірка Сіті де Брейне сказав: «Мені все одно, якщо чесно. Якщо він прийде, це добре, якщо він не піде, в клубі досить хороших гравців, які мені подобаються як вони, грають, так що це не зараз “.

 ""

Майбутнє де Брюйне також стало предметом обговорення на тлі повідомлень, що міська влада домоглися прогресу в переговорах за контрактом. У 29-річного футболіста контракт до 2023 року, але клуб хоче запропонувати йому новий п’ятирічний контракт. Але де Брюйне сказав: «Я дуже щасливий в клубі, тепер я можу сказати, що я жодного разу не розмовляв з клубом, тому я не знаю, чому люди говорять, що я вже на щось погодився. Я завжди говорив всім, що я дійсно згоден. Щасливий в клубі, і я відчуваю себе комфортно, тому, якщо люди в клубі захочуть поговорити зі мною, я відкритий для цього, і ми побачимо, що станеться. Але на цей час нічого не сталося, тому я просто продовжую жити так, як раніше. “

Популярне

Схожі статті

Спробувала в гостях, повторила вдома і тепер мої просять її щодня: запечена у фользі картопля з грибами

Подорожуючи кулінарним світом, ми часто зустрічаємо страви, які залишають незабутні враження і здатні змінити наше уявлення про смак. Одна з таких страв — запечена у фольгу картопля з грибами.

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".