ТОП-3: Біблійні істини, які ми можемо застосувати в житті

Коли життя виходить з-під контролю, легко спробувати старанніше працювати, щоб контролювати все і всіх навколо нас!
  1. «Дай Бог мені спокою прийняти те, що я не можу змінити».

Коли життя виходить з-під контролю, легко спробувати старанніше працювати, щоб контролювати все і всіх навколо нас! Деякі з нас роблять протилежне і просто піднімають руки вгору і розчаровуються в ситуації або людині. До якої б крайності ви не йшли, мир і спокій продовжують рухатися далі від вашого життя.

Прийняття та підпорядкування Божому контролю і плану свого життя – єдиний спосіб знайти мир в ситуаціях, які ви не можете контролювати або змінити. Можливо, ми не завжди знаємо Божий план, але ми можемо відмовитися від спроб управляти подіями і людьми, маніпулювати ними і дозволити Богу діяти через нас. Бог обіцяє надприродний світ, коли ми приносимо наші турботи і турботи Йому в молитві.

«І мир Божий, що перевершує все розуміння, буде охороняти ваші серця і розум у Христі Ісусі» (Филип’ян 4: 7).

«Будьте спокійні і знайте, що я Бог!» – Псалми 46: 10

 

2. «Мужність змінити те, що я можу»

Якщо ви прийняли Ісуса Христа своїм Спасителем, ви отримали силу Святого Духа. Святий Дух може дати вам сміливість слідувати і діяти згідно з Божим планом у вашому житті. Замість того, щоб зі страхом ігнорувати важкі рішення або бігти від того, що здається занадто складним, ми можемо закликати силу Божу до мужності, щоб рухатися вперед в повній життя, яку Він запланував для нас.

«Будь сильним і мужнім. Не бійся й не лякайся з – за них, бо Господь, Бог твій, піде з тобою, Він ніколи не покине тебе й не покине тебе ». – Повторення Закону 31: 6

«Бо Дух, який дав нам Бог, не робить нас боязкими, але дає нам силу, любов і самодисципліну». – 2 Тимофію 1: 7

“Надійся на Господа всім своїм серцем, і не покладайся на розум твій, у всіх ваших відносинах підкорятиметеся йому, і він зробить ваші шляхи прямими.” – Притчі 3: 5 – 6

3. «І мудрість, щоб дізнатися різницю»

Мудрість – це дар, який Бог обіцяє дати тим, хто просить про це! Ви можете рости мудрістю кожен день і приймати кращі рішення, проводячи час за читанням Біблії і спілкуванням з Богом через молитву. Бог скаже вам через Його Слово або відповіді в молитві, коли приймати речі, а коли набратися сміливості, щоб змінити їх.

«Якщо кому – то з вас не вистачає мудрості, вам слід запитати Бога, який щедро дає всім, не знайшовши вини, і це буде вам дано».

«І як з дитинства ви знали Святе Письмо, яке може зробити вас мудрими для спасіння через віру в Христа Ісуса. Усе Писання дихає Богом і корисно для навчання, до докору, виправлення і навчання праведності, щоб слуга Божий міг бути повністю підготовлений до будь-якої доброї роботі ». – 2 Тимофія 3: 15 – 17

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.