Всім потрібно когось любити. Дружба малюка і нещасної собаки Нори

Попередні власники Нори жорстоко поводилися з цуценям до такої міри, що тепер вона налякана до смерті і боїться всіх живих істот - крім одного малюка.

Попередні власники Нори жорстоко поводилися з цуценям до такої міри, що тепер вона налякана до смерті і боїться всіх живих істот – крім одного малюка. «Ми взяли нашу дівчинку Нору, англійку з Pointer, з притулку для собак сім років тому», – сказала її власниця Елізабет «Сумую панді». «Не дивлячись на те, що її постійно ображали колишні господарі, її мила і ніжна натура проявилася, і ми точно знали, що вона стане чудовою сімейної собакою, коли прийде час. Вона абсолютно не розчарувала нас! »

Сім’я Елізабет велика. У неї і її чоловіка 3 дитини, 3 кішки і 3 врятованих собаки. Крім любові до номера 3, Елізабет обожнює відносини між її сином Арчі і їх щеням Норою. «Арчі – надзвичайно спокійний, щасливий, добродушний дитина, і всі тварини, здається, дійсно реагують на це, особливо Нора», – сказав Спенс Додо. «Її постійно ображали і він боїться майже всього. Але не Арчі, хоча. Вона його обожнює!

 "Abused-rescue-dog-love-child-nora-elizabeth-spence-45 "

Дует нероздільний. «Якщо Арчі приймає ванну, Нора лежить на килимку і чекає його виходу. Якщо я няньчу його, вона теж у мене на колінах. У Instagram майже 100 000 чоловік стежать за їх дружбою.

Коли Елізабет Спенс прийняла Нору, жінка помітила, що вона не схожа на інших своїх вихованців

Попередні власники так жорстоко поводилися з Норою, що залишили її травмованої.

Бідний англійська Пойнтер був в жаху від всіх.

Поки у Елізабет не було сина, Арчі.

«Арчі – надзвичайно невимушений, щасливий, добродушний дитина, і всі тварини, здається, дійсно реагують на це, особливо Нора».

 "Abused-rescue-dog-love-child-nora-elizabeth-spence-38 "

Дует абсолютно нероздільний.

«Якщо він буде проходити через мої шафи, кидаючи все тарілки на підлогу, вона буде там підбадьорювати його»

Вони навіть стали кращими сплячими друзями.

 "Abused-rescue-dog-love-child-nora-elizabeth-spence-46 "

«Ми з самого раннього віку вчили дітей поважати собак і добре до них ставитися»

«Собаки дуже довіряють і люблять дітей, і їм дуже зручно спілкуватися з ними будь-яким способом»

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.