Лев Лещенко заразив Ігоря Ніколаєва коронавірусом

Співак Лев Лещенко заразився коронавірусом. Про це стало відомо у четвер, 26 березня. Водночас з підозрою на цю хворобу до лікарні потрапив інший російський виконавець Ігор Ніколаєв. Подейкують, що артист підчепив недуг від свого старшого колеги.

Співака Ігоря Ніколаєва  доставилий в медичний центр московського селища Комунарка з попереднім діагнозом “коронавірус”. Там він здав тест, який не підтвердив наявність інфекції.

Ходять чутки, що напередодні госпіталізації Ігор бачився на зйомках телепрограми зі Львом Лещенком, в якого виявили корона вірус. Спершу прогнози лікарів щодо стану останнього були невтішні. Співак певний час перебував в реанімації. Втім, наступного дня лікар артиста повідомив, що його стан стабілізувався і його перевели в звичайну палату.

«У першу добу після надходження, стан пацієнта погіршився – наросла задишка і знизилися показники оксигенації крові. У зв’язку з цим ми продовжили лікування в умовах відділення реанімації. На цю мить, стан пацієнта стабільний і він не потребує додаткового кисню», – заявив Денис Проценко.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.