Без біцепсів і довгого волосся. Як виглядає старший брат Тарзана (Фото)

Шоумен Сергій Глушко, більш відомий під псевдонімом Тарзан, завжди відрізнявся накаченим тілом. А ось комплекція його рідного брата дуже відрізняється. Як виглядає родич артиста, дивіться на нашому сайті.

У Сергія Глушка є брат, який старший за нього на шість років. Ззовні чоловіки дуже відрізняються один від одного, особливо статурою. Хоча в дитинстві Сергій часто доношував одяг за Олександром, оскільки сім’я не мала великих доходів і не могла одночасно купувати новий одяг для двох дітей. Також Сергію в спадок від старшого брата перейшла гітара і зошит з піснями, згадує зірка.

Тарзан зі своїм старшим братом

Олександр Глушко не любить публічності. Відомо, що він працює на будівництві. Разом з дружиною і двома дітьми живе в двокімнатній квартирі в Москві.

Коли старший брат оцінював житло артиста з професійної точки зору, він розкритикував планування і комунікації будинку.

Зараз брати дуже дружні та завжди підтримують один одного, хоча в юнацькі роки у них траплялися конфлікти. Навіть були моменти, коли Олександр ганявся з ременем за Сергієм. Над цими дитячими суперечками вони сьогодні сміються і не звертають на це уваги.

Популярне

Схожі статті

Годую домашніх не простою яєчнею, а в помідорах: таку яскраву запіканку обожнюють і дорослі, й діти

Яєчню на сніданок полюбляють усі. Але якщо придумати неординарну подачу в помідорах, то страва піде з неабиякою насолодою, зарядивши чудовим настроєм на весь робочий день.

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!