Молитви про рішення моїх потреб і позбавленні від проблем. Читайте душевно з вірою в серці!

Господь, я молюся, щоб у Тебе був Твій божественний спосіб розпоряджатися моїми грішми, Ти знав, що мені потрібно, і я знаю, що тільки Ти можеш це забезпечити.

Молитва про моїх потребах

Вічний Спаситель, зараз я відчуваю фінансові труднощі, але я не турбуюся, тому що знаю, що Ти задовольниш всі мої потреби згідно з багатством Твоєї слави у Христі Ісусі.

Господь, я молюся, щоб у Тебе був Твій божественний спосіб розпоряджатися моїми грішми, Ти знав, що мені потрібно, і я знаю, що тільки Ти можеш це забезпечити. Дякую Вам за свій фінансовий прорив, вірю, що він настане! Амінь.

Молитва про звільнення

Вірний Батько, я приношу Тобі свої фінансові труднощі, знаючи, що Ти забезпечиш мої потреби. Ви не дозволите мені зануритися в ці бурхливі хвилі. Я вірю, що Ти врятуєш мене з цієї ситуації.

Мене турбують всі ці рахунки, які необхідно сплатити, але я непохитно вірю у Твою здатність зберігати. Я дякую Тобі за обіцянки позбавлення. Мені не потрібно боятися, тому що я сподіваюся на Тебе. Славлю Тебе, чудотворець мій. Амінь.

 ""

Молитва про рясні благословення

Праведний Бог, я дякую Тобі за те, хто ти є. Я дякую Тобі за те, що ти Бог Достатку, тому що я знаю, що моє фінансове диво станеться завдяки Твоїй божественну силу. Ви можете рясно благословити мене, так що у всьому і в усі часи, маючи все, що мені потрібно, я зростаю в кожному доброму ділі.

Я знаю, що мої фінанси будуть процвітати у Твоїх руках, я знаю, що досягну успіху в усьому, що я роблю. Амінь.

Ваша рука сили в молитві

Господи, моя слава і сила, Ти знаєш усі мої біди та сльози. Я схиляю коліна перед Тобою зараз в упевненості, що мої відчайдушні фінансові проблеми відступлять. Я дякую Тобі за те, що ти приєднався до мене зараз, тому що мої власні зусилля марні. Простягни руку сили та витягни мене з цієї ями.

Дякую Тобі за силу в моїй слабкості. Я хвалю Тебе, могутній Бог, за те, що Ти можеш зробити нескінченно більше, ніж я коли-небудь міг би попросити або подумати. Амінь.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.