Як виглядає людина з синдромом Не розчісуйте волосся? Фото дівчинки, яка не могла розчісуватися 9 років

Дев'ятирічна дівчинка страждає синдромом Не розчісуйте волосся з того часу, як їй виповнився рік, що створює неконтрольований ріст волосся в різні боки.

Алекс і Марк Барлоу з Дербі упродовж багатьох років намагалися незліченну кількість способів у відчайдушній спробі приборкати кучеряве волосся своєї дочки Лайли Грейс – але безрезультатно.

Неконтрольовані світлі локони Лайли Грейс Барлоу означали, що ранок часто закінчувалося сльозами, оскільки її мама, Алекс, відчайдушно намагалася приручити їх в хвостики або пучки.

Дев’ятирічна дівчинка страждає синдромом Не розчісуйте волосся з того часу, як їй виповнився рік, що створює неконтрольований ріст волосся, які неможливо розчесати.

Алекс і її чоловік Марк з Дербі пробували нескінченну кількість способів, щоб спробувати розплутати вузлуваті локони Лайли Грейс, але безуспішно, і пара була убита горем, коли їхня маленька дівчинка почала порівнювати себе з її сестрами.

Офіційний діагноз Лайлою Грейс поставили, коли їй було п’ять років після того, як вона пролежала в лікарні з приводу залозистої лихоманки, і медики визнали, що ніколи не бачили таких волосся.

 "" Алекс сказала: “Волосся Лайли Грейс почали рости, а її дитяче волосся були просто пухнастими. Я подумала, що це приголомшливо, але у мене було відчуття, що щось не так. Люди говорили, що це просто дитяче волосся, але її сестра на 20 місяців старший за неї, тому я знала, що це ненормально. ”

“У нас була діаграма різних типів волосся, але ми не змогли знайти подібне. Це був просто пух, як цукрова вата. Це росло досить швидко, і поки їй не виповнилося чотири роки, він був дуже коротким, потім почав перетворюватися в дреди, і з цим було дійсно важко впоратися. ”

“Ми використовували безліч продуктів, щоб спробувати прочесати це, але нічого не допомогло. Їй було боляче, коли я намагався чистити її, а вона стояла дибки. ”

У Лайли Грейс було так багато хвороб, коли вона була молодшою, і вона багато лежала в лікарні, тому лікарі завжди намагалися з’ясувати, що не так з її волоссям.

“Ми думали, що це може бути дефіцит вітамінів. Її лікар сказав, що не бачив таких волосся 25 років. Це викликано фолікулами в формі серця, у нормальної людини фолікули круглої або овальної форми “.

Попри болючі ранку і спроби зачесатися, Лайла Грейс полюбила свої пухнасті кучері, які зробили її відомою в школі.

Алекс сказала: “Вона дійсно обіймає своє волосся, і дітям в школі це подобається. Всі старші діти просять відчути цього, так що їй дійсно пощастило.

“Ми виховали її, щоб вона пишалася своїм волоссям і була задоволена тим, хто вона є. Поки вона буде дотримуватися такого ставлення, з нею все буде в порядку. ”

 "" “Вона відчайдушно хотіла, щоб у Мері-Джин були такі ж волосся, але є один шанс із чотирьох, що якщо у вас є дефектний ген, він буде у вашої дитини. Вона порівняла їх з волоссям своєї сестри, тому що вони завжди виглядали по-різному, але тепер вона любить своє волосся “.

Проте Алекс розповіла, як густа грива Лайли Грейс початку приручати, і пара, нарешті, змогла розчесати та навіть заплести її, що полегшило життя їм обом.

Мама чотирьох дітей сказала: “Чистити зуби набагато легше, і тепер вона набагато більше цим задоволена. Ми можемо сплести їх і зв’язати, і коли вони пов’язані, ви навряд чи зможете сказати, що у неї такий стан. ”

Тепер вона любить своє волосся.

Раніше люди говорили, що вона схожа на Альберта Ейнштейна, і вона раніше порівнювала їх з волоссям своєї сестри, тому що вони вставали дибки, але тепер вони дійсно довгі, і з ними набагато легше впоратися.

Стан дійсно заспокоюється, коли діти досягають статевої зрілості.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.