Липкий яблучний пудинг “Іриска “: ласощі після ситної вечері

Спробуйте приготувати його з наведеного рецептом і гарантуємо, що на столі не залишиться жодної порції.

Кожна домогосподарка після ситної вечері хоче побалувати своїх домашніх ніж смачним. Таким ласощами може стати для вас яблучний пудинг “Іриска”. Спробуйте приготувати його з наведеного рецептом і гарантуємо, що на столі не залишиться жодної порції.

Смачного!

Інгредієнти

85 г вершкового масла, топленого
140 г борошна самоподніманія
100 г золотий цукрової пудри
1 ст. ложка розпушувача
200 мл молока
1 збите яйце
1 чайна ложка ванільного екстракту
2 яблука очищені від серцевини і нарізані
Для начинки
140 г темно-коричневого цукру
50 г пекана, значно нарізаного

 ""

Метод

Крок 1

Нагрійте духовку до 180 ° C / вентилятор 160 ° C / газ 4. Злегка змастіть 2-літрову (3½ пінти) жароміцну форму вершковим маслом. Насипте борошно, цукор, розпушувач і дрібку солі у велику миску. Змішайте молоко, масло, яйця і ванільний екстракт і перемішайте з сухими інгредієнтами, поки не отримаєте однорідне тісто. Викладіть яблука в блюдо, покладіть зверху тісто і розгладьте ножем, поки яблука не покриються.

Крок 2

Для начинки залийте цукор 250 мл окропу і перемішайте до однорідної маси. Вилийте рідину на суміш для пудингу, потім розсипте горіхи пекан. Випікайте близько 40 хвилин, поки пудинг не підніметься і не стане золотистим. Подавайте пудинг великою ложкою, щоб на дно блюда було нанесено трохи липкого карамельного соусу. Подавати з вершками, теплим заварним кремом або ванільним морозивом.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.