Людина, що йде по хмарах: що побачили пасажири літака і відобразили це на фото?

Пасажири літака побачили фігуру людини, який йшов по хмарах. Це їх здивувало. До того ж літак летів над рівнем Землі на висоті 10 тисяч метрів.

Бувають різні неймовірні історії, які бачать люди. Вони не можуть пояснити це, але вірять своїм очам.
Іноді, коли людина бачить щось неймовірне і потім розповідає іншому то, є велика ймовірність, що йому ніхто не повірить, настільки неординарний може бути розповідь.

Але ще більше вражає людей коли людині вдається зафіксувати на фото ця подія. Люди можуть сказати звичайно, що це фотошоп або вдала підробка. Так до цього часу йдуть суперечки чи існує лохнеське чудовисько. Чи є ця загадкова Нессі?

Хоч є безліч фотографій і підробок вже доведених, але легенда живе і періодично спливають нові фото і свідчення свідків. Вірити цьому чи ні вирішує кожен сам.

Ось і зараз пасажирами літака, який слідував за маршрутом Відень – Лондон був зображений цікавий факт. Вони побачили фігуру людини, який йшов по хмарах. Це їх здивувало. До того ж літак летів над рівнем Землі на висоті 10 тисяч метрів.

 "" Ніхто з пасажирів не міг зрозуміти яким чином ця людина там виявився чи це був якийсь оптичний обман. Але тоді який? Ніхто не міг пояснити та щось сказати зрозуміле. Все не розуміли що це.

Як людина може виявитися на такій висоті. І найголовніше він не просто стоячи, а йшов! Логічно це було незрозуміло. З таким люди зіткнулися вперше. Пілоти літака, які часто літали по цьому маршруту, також ніколи такого не бачили.

 "" Деякі люди думають, що можливо це невідома форма життя або щось Божественне.

Поки розгадки та конкретних припущень, які могли б пояснити це – немає.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.