Айза Долматова другий день лежить в сльозах: її з репером Гуфа син в лікарні

Сумний випадок стався з сином Айзи Долматової. Її син Сем потрапив до лікарні. Його терміново привезли в столичну клініку.

Завжди обережно потрібно ставитися до покупки їжі в пунктах швидкого приготування. Особливо якщо вони знаходяться в невеликих кіосках або магазинчиках біля базарів та місць скупчення людей.

Просто можна потрапити на недоброякісні продукти. Однак іноді та в перевірених ресторанах можуть бути збої за якістю. Хоча це дуже важко перевірити.

Сумний випадок стався з сином Айзи Долматової.
Її син Сем потрапив до лікарні. Його терміново привезли в столичну клініку. Після проведення діагностики, лікарі констатували отруєння. Хоча раніше все думали, що у нього апендицит.

Сем
Сем

Коли все перевірили, то всі зрозуміли, що хлопчик отруївся неякісними суші. Хоча суші були куплені та доставлені з одного популярного ресторану в столиці та здавалося там проблем з якістю продуктів і технологією приготування не повинно було бути.

Айза не змогла потрапити до Сема. Річ у тому, що у неї висока температура. Айза вже другий день плаче у зв’язку з цим випадком. Тому з її сином перебувати мама Айзи. Сема відвезли в лікарню два дні тому. Коли синові стало погано, то вони швидко звернулися до лікарів.

Зараз критичний стан дитини минуло й здоров’я Сема стабілізувався. Він відчуває себе більш-менш нормально. Однак до нього нікого не пускають. Медичний персонал до Сема відноситься як королю, – констатує Айза.

“Доставка суш – це російська рулетка”, – сказала Айза, пояснивши чому хлопчик отруївся. Мама не хоче кого, то підозрювати та образити, але це так.

Тепер її син, з огляду на набутий досвід, буде знати, що їжу потрібно купувати, ретельно вибираючи постачальника. Айза педантично ставиться до вибору їжі та намагається вибирати їжу тільки в перевірених місцях і ресторанах.

І найголовніше вона весь час намагалася купувати не дешеву їжу, витрачаючи велику частину свого заробітку. Тому, що вона боїться таких випадків, який стався з її сином.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.