Як виглядають чоловік і дочка мами Вєрки Сердючки Інна Білоконь і хто для неї Андрій Данилко? (Фото)

Тандем Андрія Данилка та Інни Білоконь прекрасно вписався в сучасний шоу-бізнес і приніс їм заслужену славу.

У шоу-бізнесі піднятися на Олімп слави можна різними способами. Деякі використовують свій вплив на продюсерів, інші кілька років приводять в норму свою фігуру і відточують свій талант до досконалості.

Більшість звичайно орієнтуються на запити глядачів, в тому числі молоді. Важко сподобатися одночасно різним аудиторіям. Тим кому за 50 років і тим кому ще 21 рік. Менталітет у них різний і сприйняття світу і цінностей також різне.

Але це на подив і невимовної радості глядачів вдалося Андрію Данилку та Інні Білоконь. Їх тандем прекрасно вписався в сучасний шоу-бізнес і приніс їм заслужену славу. Це як зірка, яка загорілася на і тривалий час горить і не гасне і стає ще яскравіше. Це феномен став завдяки таланту Вєрки Сердючки і її мамі – Інни Білоконь.

Інна Білоконь, яка є українською актрисою театру і кіно прославила себе в ролі “мами Вєрки Сердючки”.

До заміжжя в Інни була прізвище – Єременко. Вона народилася в 1968 році в місті Полтава.
Спершу дівчина хотіла пов’язати свою долю з медициною, але не вступила до медучилища. Коли вона вчилася в торгово-кулінарному профтехучилище, то познайомилася з Андрієм Данилком.

Там вони разом і придумали спосіб “мами Інни Адольфівна “. Через деякий час Вєрка Сердючка і її “мама” стала популярна не тільки в Полтаві, а й у всій Україні.

Як сказав Андрій Данилко, у нього з Інною Білокінь виключно ніжні та дружні відносини.

Профосвіти актора Інна Білоконь не набула.
Вона вийшла заміж за Олега Білоконя. Живе Інна з чоловіком в Полтаві та займаються бізнесом. У них народилася дочка Яна, якій виповнилося 21 рік.

Популярне

Схожі статті

Годую домашніх не простою яєчнею, а в помідорах: таку яскраву запіканку обожнюють і дорослі, й діти

Яєчню на сніданок полюбляють усі. Але якщо придумати неординарну подачу в помідорах, то страва піде з неабиякою насолодою, зарядивши чудовим настроєм на весь робочий день.

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!