ТОП-3 ідеї, що можна зробити зі старих шкарпеток: ви будете здивовані! (Відео)

Але, що можна зробити зі старими шкарпетками та куди їх можна застосувати, крім як ганчірочки з подальшим вкиданням у відро для сміття?

У кожному будинку є старі речі. Вважається, що старі речі нема потреби зберігати. Деякі люди їх викидають, інші знаходять застосування. Так, наприклад старі жіночі колготки знайшли застосування в багатьох сферах домашнього господарства.

По-перше, господині придумали в них зберігати часник і цибулю. Зручно, вони добре провітрюються в колготках і можна їх підвісити в будь-якому місці. Далі ці ж колготки застосовують коли потрібно підв’язувати молоду розсаду помідорів або перцю на городі.

Просто їх ножицями розрізають і виходять м’які та невеликої довжини мотузки. Вони легкі, зручні та не врізаються в молодої стебло.

Непотрібним пластикових пляшок з-під пива або просто газованої води, теж можна знайти застосування. Якщо їх розрізати уздовж, то вийде два піддону для розсади.

Пластикові бутилки
Пластикові пляшки

Але, що можна зробити зі старими шкарпетками та куди їх можна застосувати, крім як ганчірочки з подальшим вкиданням у відро для сміття? Виявляється можна! І найголовніше це буде красиво і стильно. Однак, по-перше, звичайно шкарпетки потрібно випрати – це зрозуміло. Далі їх необхідно розрізати ножицями як показано у відео нижче і потім з них можна отримати цікаві речі. Є три дивовижні ідеї як застосувати в рукоділлі старі шкарпетки.

Спробуйте слідувати інструкції в цьому відео та у вас обов’язково вийде.
Після чого ви будите просити своїх родичів і сусідів ніколи не викидати старі нікому не потрібні шкарпетки.

Таким чином у вас в будинку з’являться нові красиві речі, та й ви знайдете своє хобі. Приємного перегляду і гарного настрою!

Популярне

Схожі статті

Якщо ви шукаєте варіант простої вечері, то вам сюди: картопляний пиріг із сиром — навіть руки не забрудните

Не гайте часу і приготуйте цей смачний картопляний пиріг з сиром для вашої наступної вечері, тому що це просто ідеальний варіант сімейного застілля.

Тіна Кароль розповіла про бажання співати у музичному гурті: невже поп-діва перериває сольну кар’єру?

Завдяки своїй сольній кар'єрі Тіна Кароль стала іконою української сцени. Проте, не всі знають, що за її успіхом стоїть велика мрія – співати у жіночому ансамблі.

Вже місяць, як підсіла на цю смакоту: шоколадний торт готую без борошна — ніжний і такий, що сам тане в роті

Відчуйте справжню розкіш смаку з шоколадним тортом без борошна — це ніжне чудо, яке буквально тане в роті. Така випічка — справжнє диво для шанувальників шоколаду та смачних десертів.