Пройдіть цікавий тест на знання пісень Алли Пугачової – не пошкодуєте!

А ось пісні Алли Пугачової напевно слухали всі. І хто стежить за творчістю примадонни, той напевно пам'ятати та слова з її пісень.

Тести на уважність і на логіку бувають різні. Але всі вони тренують мозок і зір. Для того, щоб ви були завжди в формі вони й існують. Це, бо якби ви тренували сої тіла фізичними навантаженнями. Якщо не навантажувати організм – він старіє і моді атрофуватися.

Бувають цікаві тести на уважність і як правило люди дивляться їх частіше. Однак є й інші тести на пам’ять і вони теж цікаві якщо потрібно згадувати кадри з фільмів або висловлювання головних акторів. Звичайно якщо ви не дивилися фільм – вам буде нецікаво тестування.

А ось пісні Алли Пугачової напевно слухали всі. І хто стежить за творчістю примадонни, той напевно пам’ятати та слова з її пісень. Нижче представлений тест якраз з цього приводу. Ви повинні відгадати які слова пропущені в 10 піснях Алли Борисівни.

Нижче під кожним з 10 тестів є три слова з яких ви повинні вибрати правильне. Спробуйте і запишіть слова які ви вважаєте правильними, а в кінці статті буде правильні відповіді на всі 10 пісень.

Ви можете не поспішати та подумки навіть проспівати кожен невеликий куплет з цих пісень – так швидше згадайте правильне слово. Спробуйте – у вас вийде.

тест 1
Тест 1
Яке слово правильне
Яке слово правильне?
тест 2
Тест 2
Яке слово правильне?
Яке слово правильне?
тест 3
Тест 3
Яке слово правильне?
Яке слово правильне?
тест 4
Тест 4
Яке слово правильне?
Яке слово правильне?
тест 5
Тест 5
Яке слово правильне?
Яке слово правильне?
тест 6
Тест 6
Яке слово правильне?
Яке слово правильне?
тест 7
Тест 7
тест 8
Тест 8
Яке слово правильне?
Яке слово правильне?
тест 9
Тест 9
тест 10
Тест 10
Яке слово правильне?
Яке слово правильне?

Нижче вказані номери слів, які правильні

Тест 1 – №2

Тест 2 – №3

Тест 3 – №1

Тест 4 – №1

Тест 5 – №3

Тест 6 – №2

Тест 7 – №1

Тест 8 – №3

Тест 9 – №2

Тест 10 – №3

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.